Dell G2422HS 165Hz 1ms alınır mı?

S4lihh

Hectopat
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan veya bilen varsa tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim. Veya bu fiyata alabileceğim daha iyi bir monitör varsa da önerilere de açığım.

Hocam alınır fakat 165 Hz olan monitörlerde bazı kişilerin problem yaşadığını duydum oyunda kasmalardan dolayı. Çözümü de 144 Hz'e çekmek. Alınabilir, alma demiyorum ama belirtmiş olmak istedim.

Hocam alınır fakat 165 Hz olan monitörlerde bazı kişilerin problem yaşadığını duydum oyunda kasmalardan dolayı. Çözümü de 144 Hz'e çekmek. Alınabilir, alma demiyorum ama belirtmiş olmak istedim.

İlk defa duydum. 144Hz'e çekince sorun tamamen düzeliyorsa sorun yaratacağını sanmıyorum. Zaten şu anki kullandığım monitör 144Hz, 165Hz ile arasında belli olacak kadar fark olacağını düşünmüyorum. Yine de teşekkürler uyarınız için.

Alınır 27 inc modelini kullanıyorum.

MSI'lar genellikle sorunlu oluyor. Ölü piksel konuları çok.

Stokta yok.

İnceledim attığınız konuyu. İncelemenizden sonra yaşadığınız herhangi bir sorun oldu mu? Veya size göre eksi yönleri var mı şu ana kadarki kullanımınızda? Yarın almayı düşünüyorum.

Teşekkürler yanıtlarınız için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…