F fiyat performanscı Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #11 Evet oneririm yenileme hızıda yuksek 27 inç
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.283 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #12 GameBooster alınmaz. Marka açıkcası 5 para da etmez. Asus tuf gayet iyi.
T Torfin Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #13 Woizen dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu anki kullandığım monitörde uzun süredir ghosting problemi yaşıyorum, o yüzden monitörümü değiştirme kararı aldım. Bu modeli araştırırken buldum önerir misiniz? Ya da F/P olarak önerebileceğiniz başka monitör var mı? Teşekkürler. Dell G2422HS 23.8 Inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bunu bende düşünüyordum ama ne yazık ki zam gelmiş
Woizen dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu anki kullandığım monitörde uzun süredir ghosting problemi yaşıyorum, o yüzden monitörümü değiştirme kararı aldım. Bu modeli araştırırken buldum önerir misiniz? Ya da F/P olarak önerebileceğiniz başka monitör var mı? Teşekkürler. Dell G2422HS 23.8 Inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bunu bende düşünüyordum ama ne yazık ki zam gelmiş