Dell G2422HS monitör normal mi?

ErschanQuerry

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Dell G2422HS
Geçenlerde satın aldığım Dell G2422HS bugün elime ulaştı. Satın alırken IPS panellerde ışık sızması sorununun yaygın olduğunun farkındaydım ve tahmin ettiğim üzere benim monitörümde de ışık sızması var, fakat bunun yanında sanırsam IPS glow denen bir sorun da var. Videoda açı değiştirdikçe olan renk değişimi normal midir?

Işık sızması yaygın bir sorun olduğundan dolayı değişim ile uğraşmak istemiyorum, yeni gelen ürünün de sorunlu olma ihtimali yüzünden kararsız kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu monitörden bende sipariş verdim bugün geldi daha kurulum yapmadım sadece takıp masaya koydum ancak ısınamadım bu ürüne paketi açarken bile ısınamadım umarım bu monitör hayal kırıklığı olmaz…

Bu monitörden bende sipariş verdim bugün geldi daha kurulum yapmadım sadece takıp masaya koydum ancak ısınamadım bu ürüne paketi açarken bile ısınamadım umarım bu monitör hayal kırıklığı olmaz…

Hocam sizden rica etsem karanlık bir ortamda sağ ve sol açılardan bir video atabilir misiniz? Müsaitseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı