Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Merhaba bu monitörü sitesinden yeni aldım. Sistemi başlattığımda ekrana goruntu gelmiyor. Bu monitörün bir kurulum ayarı falan mı yapilmasi gerekiyor?
Merhaba bu monitörü sitesinden yeni aldım. Sistemi başlattığımda ekrana goruntu gelmiyor. Bu monitörün bir kurulum ayarı falan mı yapilmasi gerekiyor?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 OSD menüsünden DP bağlantı seçeneğini seçtin mi? Galiba senin sistemde açılmıyordu geçen gün. Çünkü monitör kurulumu diye bir şey yok. Tak çalıştır.
OSD menüsünden DP bağlantı seçeneğini seçtin mi? Galiba senin sistemde açılmıyordu geçen gün. Çünkü monitör kurulumu diye bir şey yok. Tak çalıştır.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Saint Lucia dedi: OSD menüsünden DP bağlantı seçeneğini seçtin mi? Galiba senin sistemde açılmıyordu geçen gün. Çünkü monitör kurulumu diye bir şey yok. Tak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Saint Lucia dedi: OSD menüsünden DP bağlantı seçeneğini seçtin mi? Galiba senin sistemde açılmıyordu geçen gün. Çünkü monitör kurulumu diye bir şey yok. Tak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Neshter dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... DP kablosu harici bir kablo ile denedin mi?
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #5 Saint Lucia dedi: DP kablosu harici bir kablo ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama sorun kasadan kaynaklaniyordu anakartin ustundeki buzzer bile ötmüyordu.
Saint Lucia dedi: DP kablosu harici bir kablo ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama sorun kasadan kaynaklaniyordu anakartin ustundeki buzzer bile ötmüyordu.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #6 Neshter dedi: Evet denedim ama sorun kasadan kaynaklaniyordu anakartin ustundeki buzzer bile ötmüyordu. Genişletmek için tıkla... Peki sonuç ne oldu? Sistemin hala kapalı mı?
Neshter dedi: Evet denedim ama sorun kasadan kaynaklaniyordu anakartin ustundeki buzzer bile ötmüyordu. Genişletmek için tıkla... Peki sonuç ne oldu? Sistemin hala kapalı mı?
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #7 Saint Lucia dedi: Peki sonuç ne oldu? Sistemin hala kapalı mı? Genişletmek için tıkla... O kasayi iade edip paramı aldım. Şimdi 12400F + 3050 sistem topluyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı.
Saint Lucia dedi: Peki sonuç ne oldu? Sistemin hala kapalı mı? Genişletmek için tıkla... O kasayi iade edip paramı aldım. Şimdi 12400F + 3050 sistem topluyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #8 Neshter dedi: O kasayi iade edip paramı aldım. Şimdi 12400F + 3050 sistem topluyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı. Genişletmek için tıkla... Yani kasa gelince durum belli olacak.
Neshter dedi: O kasayi iade edip paramı aldım. Şimdi 12400F + 3050 sistem topluyorum. Kasa ve sıvı soğutucu kaldı. Genişletmek için tıkla... Yani kasa gelince durum belli olacak.