DELL G2422HS VS ASUS VG258QR

Adieu

Hectopat
Selam, bu iki monitörden birini almak istiyorum. Çoğunlukla FPS oyunları oynayan bana bu iki modelden hangisini önerirsiniz? İkisinde de 1MS yazmasına rağmen Asus olanın TN panel olmasından kaynaklı daha hızlı olacağını düşünüyorum. Ancak emin değilim, fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam dell olanı alın ünkü Dell olanda IPS ekran var. TN panele kıyasla daha iyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Dell olanı alın çünkü Dell olanda IPS ekran var. TN panele kıyasla daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS oyunları oynadığım için önceliğim hız. IPS paneller artık TN paneller kadar hızlı diyorlar ama emin değilim. Eğer gerçekten arada bir fark kalmadıysa TN panel bir monitör almanın mantığı yok, direk IPS panel bir monitör alalım.

Son düzenleme:
FPS oyunları oynadığım için önceliğim hız. IPS paneller artık TN paneller kadar hızlı diyorlar ama emin değilim. Eğer gerçekten arada bir fark kalmadıysa TN panel bir monitör almanın mantığı yok, direk IPS panel bir monitör alalım.
Hocam Hz değeri aynı ise sorun olmayacaktır. Bir de aldığını fps monitöre yansıyacak mı o da var.

Dell'in bu monitörü F/P bandında ve daha yeni bir monitör. Yüksek düzey FPS oyuncu değilseniz TN panel monitör almak saçmalık olur. Eğer yüksek düzey FPS oyuncusuysanız BenQ'nun monitörlerine bakacaksınız. ASUS'un monitörü size fayda getirmez.
Ayrıca Fast IPS monitörler mevcut. Artık teknoloji ilerledi. Kafanızı yanıltmasın bu ms olayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı