Dell G2524h 1 adet ölü piksel çıktı

Feick

Kilopat
Daha fazla  
Ürün bugün öğlende geldi kutusunu açtım kurdum sorun yok akşam üzeri oyun oynarken ölü pikseli fark ettim sizce ne yapmalıyım ürünü Teknosa üzerinden betaplus satıcısından aldım direkt iade mi etmeliyim Dell ile mi görüşmeliyim.
Video da çok net belli oluyor ölü piksel ama anlamadığım nokta kırmızı ve mavi renklerde sorunsuz çalışırken neden diğer renklerde çalışmıyor bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geç ve pikselin çok belirgin olduğunu belirt.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geç ve pikselin çok belirgin olduğunu belirt.

Dell müşteri hizmetleri mi satın aldığım yerin müşteri hizmetleri mi?

Ölü piksele hafifçe vur veya silgi ile silmeyi dene.

Bir pikselde üç tane renk var sende sadece yeşil çalışmıyor. Satıcıdan zamanında mönitör almıştım uğraştırmaz umarım jelatinleri sökülebilir etiketleri sökme.

Bir pikselde üç tane renk var sende sadece yeşil çalışmıyor. Satıcıdan zamanında monitör almıştım uğraştırmaz umarım jelatinleri sökülebilir etiketleri sökme.

Monitörün üzerinde sökülebilir herhangi bir jelatin veya etiket yoktu. Sökmedim yani bir şey.

Bir pikselde üç tane renk var sende sadece yeşil çalışmıyor. Satıcıdan zamanında monitör almıştım uğraştırmaz umarım jelatinleri sökülebilir etiketleri sökme.

Bende monitörü iadeye gönderdim fakat jelatini her şeyini söküp 13 gün kullandım faturası ile gönderdim bakalım ne olacak ürün arızalıydı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…