Dell G2524H alınır mı?

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.336
1000TL'den fazla indirime girmiş. Alınır, kontrastı çok iyi olmasa da performansına kıyasla göz ardı edilebilir. Fiyat böyle devam ederse ileri zamanlarda bende alacağım .

ms değeri biraz soru işareti. ölçümlerde 5ms
-7.5ms değerler veriyormuş.
Bahsettiğini şimdi gördüm. 3 farklı response time ayarı var ve başka teknolojiler ile çakışıyor muhtemelen. OC'li olduğu için sıkıntılı ayarlar ve çakışanlar oluyor. Muhtemelen alırsam 240Hz'de kullanırım. Doğru ayar yapıldığında 0.5 olmasa bile 1-3 arası bir değer alınır muhtemelen. Aslında çoğu monitörde bu şekilde ama vadedilen değeri vermiyor olması bir eksi.

Bahsettiğini şimdi gördüm. 3 farklı response time ayarı var ve başka teknolojiler ile çakışıyor muhtemelen. OC'li olduğu için sıkıntılı ayarlar ve çakışanlar oluyor. Muhtemelen alırsam 240Hz'de kullanırım. Doğru ayar yapıldığında 0.5 olmasa bile 1-3 arası bir değer alınır muhtemelen. Aslında çoğu monitörde bu şekilde ama vadedilen değeri vermiyor olması bir eksi.

Bende 240Hz'de kullanmayı düşünüyorum fakat 240hzdeki ms değerlerini bulamadım. Bulursan atar mısın?

@akman65 @Dogueu hocam forumda sizin bu ürünü aldığızını gördüm. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Bende 240Hz'de kullanmayı düşünüyorum fakat 240hzdeki ms değerlerini bulamadım. Bulursan atar mısın?
Bende bulamadım ama mantıken öyle oluyor. 280Hz OC ile alındığı için 240Hz sabitinde daha sorunsuz çalışır aynısı kullandığım Asus monitörde de var. OC'li 180Hz'e çekersem ghosting ve gecikme sorunları yaşıyorum.

Bu 4 monitör arasında kaldım. Lütfen yardımcı olun :/

Bu 4 monitör arasında kaldım. Lütfen yardımcı olun :/
Bütçen varsa Asus tabii ki.
Amazonda prime ile çok daha ucuz ve 9 ay peşin taksit fırsatı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı