ms değeri biraz soru işareti. ölçümlerde 5ms1000TL'den fazla indirime girmiş. Alınır, kontrastı çok iyi olmasa da performansına kıyasla göz ardı edilebilir. Fiyat böyle devam ederse ileri zamanlarda bende alacağım .
Bahsettiğini şimdi gördüm. 3 farklı response time ayarı var ve başka teknolojiler ile çakışıyor muhtemelen. OC'li olduğu için sıkıntılı ayarlar ve çakışanlar oluyor. Muhtemelen alırsam 240Hz'de kullanırım. Doğru ayar yapıldığında 0.5 olmasa bile 1-3 arası bir değer alınır muhtemelen. Aslında çoğu monitörde bu şekilde ama vadedilen değeri vermiyor olması bir eksi.ms değeri biraz soru işareti. ölçümlerde 5ms
-7.5ms değerler veriyormuş.
Bahsettiğini şimdi gördüm. 3 farklı response time ayarı var ve başka teknolojiler ile çakışıyor muhtemelen. OC'li olduğu için sıkıntılı ayarlar ve çakışanlar oluyor. Muhtemelen alırsam 240Hz'de kullanırım. Doğru ayar yapıldığında 0.5 olmasa bile 1-3 arası bir değer alınır muhtemelen. Aslında çoğu monitörde bu şekilde ama vadedilen değeri vermiyor olması bir eksi.
Bende bulamadım ama mantıken öyle oluyor. 280Hz OC ile alındığı için 240Hz sabitinde daha sorunsuz çalışır aynısı kullandığım Asus monitörde de var. OC'li 180Hz'e çekersem ghosting ve gecikme sorunları yaşıyorum.Bende 240Hz'de kullanmayı düşünüyorum fakat 240hzdeki ms değerlerini bulamadım. Bulursan atar mısın?
Bütçen varsa Asus tabii ki.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG259CMS ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24G2ZU/BK 23.8'' 0.5ms 240Hz 1920x1080 Full HD Freesync Premium IPS Oyuncu Monitörü
240Hz ekran yenileme oranı 1ms tepki süresi 1920x1080 Full HD IPS Panel FreeSync Premiumwww.qp.com.tr
Bu 4 monitör arasında kaldım. Lütfen yardımcı olun :/![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Bütçen varsa ASUS tabii ki.
Amazon'da Prime ile çok daha ucuz ve 9 ay peşin taksit fırsatı var.
Fast IPS, 1ms gerçek GtG, iyi renk gamutu, iyi kontrast, pivot özelliği ve milyon tane Asus teknolojisi sadece oyunlara değil her şeye hitap eden modları var.Neden ASUS?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.