Dell G2524h iyi midir?

cihatberkeoz

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Core RX-67XLKWFDV 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz

Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16
Meslek
öğrenci
Monitör
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü
Yaklaşık 8 yıldır CS oynuyorum. 60 Hz monitörle 3 yıl boyunca global seviyesinde ve FACEIT 10 eloda mücadele ettim. Şimdi sistemimi yenilemeye karar verdim ve bu Dell G2524h model monitörü buldum. Sizce bu markanın monitörleri nasıl?

Yeni bir RX 6700 10 GB ekran kartı aldım, şu anda kargoda. Sistemim Ryzen 5 3600 işlemci, 16 GB 3200 MHz CL16 RAM'den oluşuyor. CS'yi düşük aya. Rlarda ve çözünürlükte oynayacağım için 280 Hz'lik performanstan yararlanabileceğimi düşünüyorum ve tecrübelerimden dolayı 280 Hz farkını kolayca fark edebiliyorum. Ancak monitörler konusunda çok bilgim yok. Bu konuda önerileriniz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam bende dün sipariş ettim 2700eloyum isterseniz bekleyin biraz daha benim siparişim gelince sorunuz varsa yanıtlarım

Merhaba hocam bende dün sipariş ettim 2700ELOYum isterseniz bekleyin biraz daha benim siparişim gelince sorunuz varsa yanıtlarım.

Süper olur vallahi.
Bekliyorum.

hocam monitör elime ulaştı ilk taktığım snda renkler çok kötüydü menüden ve nvdia denetim masası ile toparladim pivot ve ghosting konusunda kesinlikle f/p bir ürün ,

Hocam monitör elime ulaştı ilk taktığım snda renkler çok kötüydü menüden ve NVIDIA Denetim Masası ile toparladim pivot ve ghosting konusunda kesinlikle F/P bir ürün,

Ben R4 remake oynuyorum şu an ve eski rekabetçi oyunculuğumu geride bıraktığımı fark ettim. Bu yüzden.

(MSI G274qpf E2 27" 1 ms 2K pivot IPS 180 Hz oyuncu monitörü)​

almaya karar verdim. Yine Full rekabetçi odaklı(180 Hz 1ms) ama hikayeli oyun oynarkende müthiş zevk alacağımı düşünüyorum(bit değeri yüksek ve 2K)​

sadece 27" fazla büyük rekabetçi için ama 2K hikayeli oyun oynarkende çok eğleneceğimi düşünüyorum. Yani tam ortalarında buluşuyorum sanırım​

Bu da benim tam olarak istediğim​

Senin başka önerin varsa ona da bakabilirim​

Henüz monitör param yok çünkü​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı