A atıl kurt Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Kendime bir bilgisayar topluyorum ve bu monitörü buldum benim gayet hoşuma gitti fakat yine de daha bilgili kişilere danışmak istedim. Sıklıkla oyun oynayan birisi olarak bu monitör işimi görür mü merak ediyorum.
Kendime bir bilgisayar topluyorum ve bu monitörü buldum benim gayet hoşuma gitti fakat yine de daha bilgili kişilere danışmak istedim. Sıklıkla oyun oynayan birisi olarak bu monitör işimi görür mü merak ediyorum.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 8 Haziran 2024 #2 Güzel monitör, fakat 1080p, HZ değeri yüksek olduğu için fiyat biraz fazla. Sistem özellikleriniz nedir? Bu fiyatlara 2K monitörlerde var.
Güzel monitör, fakat 1080p, HZ değeri yüksek olduğu için fiyat biraz fazla. Sistem özellikleriniz nedir? Bu fiyatlara 2K monitörlerde var.
A atıl kurt Femtopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 CS Relboron dedi: Güzel monitör, fakat 1080p, HZ değeri yüksek olduğu için fiyat biraz fazla. Sistem özellikleriniz nedir? Bu fiyatlara 2K monitörlerde var. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600x işlemci ekran kartı rtx 4060
CS Relboron dedi: Güzel monitör, fakat 1080p, HZ değeri yüksek olduğu için fiyat biraz fazla. Sistem özellikleriniz nedir? Bu fiyatlara 2K monitörlerde var. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5600x işlemci ekran kartı rtx 4060