drago4949 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html Arkadaşlar merhaba. Bu monitorü aldım, mod ayarlarını yaptım. FPS rekabetci oyunlari oynuyorum, response time ayarini hangisini yapmam gerekiyor? Fast - süper Fast - Excel'e. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html Arkadaşlar merhaba. Bu monitorü aldım, mod ayarlarını yaptım. FPS rekabetci oyunlari oynuyorum, response time ayarini hangisini yapmam gerekiyor? Fast - süper Fast - Excel'e.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 Süper Fast ayarında overshoot verme ihtimali var. O yüzden Fast deneyebilirsin.
drago4949 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 Fasta alinca 3 ms mi kullanmis oluyorum
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 drago4949 dedi: Fas'ta alinca 3 ms mi kullanmis oluyorum Genişletmek için tıkla... Hayır. Tepkime süreleri sizin hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Fakat yakın değerler alırsınız evet.
drago4949 dedi: Fas'ta alinca 3 ms mi kullanmis oluyorum Genişletmek için tıkla... Hayır. Tepkime süreleri sizin hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Fakat yakın değerler alırsınız evet.
drago4949 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 3 ayarı da gysnc aktifken ufo testi yaptim hepsindede ufo çok net. Olusan golgeleri gsyn destegi kaldirmis olabilir mi En ust ayarda kullanim mi .
3 ayarı da gysnc aktifken ufo testi yaptim hepsindede ufo çok net. Olusan golgeleri gsyn destegi kaldirmis olabilir mi En ust ayarda kullanim mi .
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #6 drago4949 dedi: 3 ayarı da G-Sync aktifken UFO testi yaptim hepsinde de UFO çok net. Olusan golgeleri gsyn destegi kaldirmis olabilir mi En ust ayarda kullanim mi? Genişletmek için tıkla... Çakışan özellikler aynı anda çalışamaz. 1 ms ayarları dediğimiz ayarlar Sync'ları genelde kapatır. UFO testinde UFO temiz akıyorsa daha kurcalama. Optimizasyonu tutturmuşsun demektir.
drago4949 dedi: 3 ayarı da G-Sync aktifken UFO testi yaptim hepsinde de UFO çok net. Olusan golgeleri gsyn destegi kaldirmis olabilir mi En ust ayarda kullanim mi? Genişletmek için tıkla... Çakışan özellikler aynı anda çalışamaz. 1 ms ayarları dediğimiz ayarlar Sync'ları genelde kapatır. UFO testinde UFO temiz akıyorsa daha kurcalama. Optimizasyonu tutturmuşsun demektir.