shiralphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #21 Entilus dedi: Hocam 27 inç biraz büyük bir monitör. 60 cm uzaklıktan bakılmaya uygun. Ben hikayeli oyunlar tercih ettiğim ve yerim büyük olduğu için tercih ettim. Siz durumunuza ve isteklerinize göre tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim de yerim büyük hocam, o zaman alıyorum teşekkür ederim bilgileriniz için.
Entilus dedi: Hocam 27 inç biraz büyük bir monitör. 60 cm uzaklıktan bakılmaya uygun. Ben hikayeli oyunlar tercih ettiğim ve yerim büyük olduğu için tercih ettim. Siz durumunuza ve isteklerinize göre tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim de yerim büyük hocam, o zaman alıyorum teşekkür ederim bilgileriniz için.
V Velneys Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 17 Mart 2023 #22 Coil whine dedikleri olay var mı monitörde? Bende almayı düşünüyorumda. Genelde walorant vs oynuyorum. 27 mi almak iyi olur 24 mü?
Coil whine dedikleri olay var mı monitörde? Bende almayı düşünüyorumda. Genelde walorant vs oynuyorum. 27 mi almak iyi olur 24 mü?
E Entilus Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #23 Velneys dedi: Coil whine dedikleri olay var mı monitörde? Bende almayı düşünüyorumda. Genelde walorant vs oynuyorum. 27 mi almak iyi olur 24 mü? Genişletmek için tıkla... 27 inç mini TV gibi hocam siz bilirsiniz.
Velneys dedi: Coil whine dedikleri olay var mı monitörde? Bende almayı düşünüyorumda. Genelde walorant vs oynuyorum. 27 mi almak iyi olur 24 mü? Genişletmek için tıkla... 27 inç mini TV gibi hocam siz bilirsiniz.