24 inç olanını kullanıyorum ve gayet memnunum. İsterseniz eski kafalı deyin ama 27 inç + 1080p kombosuna hala sıcak bakamıyorum. 27 inç için 2K tavsiye ederim.
Hocam bazı kullanıcılar yarı ekranda video izlerken yazıların tam okunamamasından şikayetçi imiş bu doğru mu? Arkadaşın da bilgisi olur eğer sorumu yanıtlarsanız.
Hocam bazı kullanıcılar yarı ekranda video izlerken yazıların tam okunamamasından şikayetçi imiş bu doğru mu? Arkadaşın da bilgisi olur eğer sorumu yanıtlarsanız.
Yarı ekran derken neyin kast edildiğini anlamadım bir sekmeyi tam ekran yapılmadığı durumdan mı bahsetmiş yoksa başka bir şeyden mi bahsetmiş emin olamadım.
Soru sekme tam ekran olmayınca yazılar okunuyor mu şeklinde ise evet okunuyor ve DP kablosu kullanıyorum yazılar ilk başta keskin gelmiyordu keskinliği 70'e ayarladım bence hoş duruyorlar.
İnternetten araştırdım Win artı yön tuşlarına basınca sekmeleri sağa sola atıyormuş onu diyorlar sanırım hiç haberim olmayan bir özellik resim şeklinde ekliyorum bence tatmin edici seviyede.
Normal kullandığım hali ile aynı resimde tam gözükmemiş olabilir ama bende bir bozulma olmadı.