merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 İlk ürün: Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr İkincisi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyatları birbirine çok yakın sizce hangisini tercih etmeliyim.
İlk ürün: Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr İkincisi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyatları birbirine çok yakın sizce hangisini tercih etmeliyim.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.542 Çözümler 17 Yer Reykjavik 7 Haziran 2024 #2 AOC olanı al renk ve tepkime süresi olarak daha iyi daha akıcı deneyim sunar.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 7 Haziran 2024 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com AOC modelin biraz daha uygun olarak bu da var. Fark ne tam anlamadım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com AOC modelin biraz daha uygun olarak bu da var. Fark ne tam anlamadım.
merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 LTNeron dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com AOC modelin biraz daha uygun olarak bu da var. Fark ne tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende biraz inceledim ama tam farklarını anlayamadım
LTNeron dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com AOC modelin biraz daha uygun olarak bu da var. Fark ne tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende biraz inceledim ama tam farklarını anlayamadım
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 7 Haziran 2024 #5 merssj dedi: Bende biraz inceledim ama tam farklarını anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sitesinden karşılaştırma yaptığımda sadece bu konularda fark olduğunu gördüm. E modeli sanırım daha iyi.
merssj dedi: Bende biraz inceledim ama tam farklarını anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sitesinden karşılaştırma yaptığımda sadece bu konularda fark olduğunu gördüm. E modeli sanırım daha iyi.
merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 LTNeron dedi: Sitesinden karşılaştırma yaptığımda sadece bu konularda fark olduğunu gördüm. E modeli sanırım daha iyi. Eki Görüntüle 2215675Eki Görüntüle 2215676 Genişletmek için tıkla... Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki.
LTNeron dedi: Sitesinden karşılaştırma yaptığımda sadece bu konularda fark olduğunu gördüm. E modeli sanırım daha iyi. Eki Görüntüle 2215675Eki Görüntüle 2215676 Genişletmek için tıkla... Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 7 Haziran 2024 #7 merssj dedi: Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. İndirim dolayısıyla veya satış politakalarıyla alakalı olabilir. Belki bu modelden ellerinde daha fazla vardır. merssj dedi: Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim hocam X modelinde pivot var XE modelinde yokmuş.
merssj dedi: Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. İndirim dolayısıyla veya satış politakalarıyla alakalı olabilir. Belki bu modelden ellerinde daha fazla vardır. merssj dedi: Hocam ama liste fiyatlarında bayağı bir fark var neden daha iyi model daha ucuz olsun ki. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim hocam X modelinde pivot var XE modelinde yokmuş.