Merhaba, 6000₺ civarında monitör almayı düşünüyorum Gaming.gen.tr'den. Sitede ki en iyi F/P monitörün Dell G2723h olduğuna karar verdim, 10bit renk desteği, G-Sync ve FreeSync desteği, 280Hz OC yapılabilmesi, 0.5ms minimum GtG (gray to gray), 1ms maksimum GtG (gray to gray) gecikmesine sahip, e bir de IPS panel ve "ucuz" bir fiyata satılıyor, monitörü kullanan varsa bana deneyimlerini anlatabilir mi? Veya daha önce Dell monitör kullanan varsa?
Bu ürünle alakalı forumda başka konular da bulunmakta, hiç cevap gelmezse onların hepsini inceleyebilirsin. Bir şeyi alıp almamakta karar kılmak çok zor. İçine sinmeyince alamıyorsun, sen iyisi mi hepsini gözden geçir, Youtube'da videosu da varmış aynı monitörü inceleyen birisinin, İngilizce tabii:
Bu ürünle alakalı forumda başka konular da bulunmakta, hiç cevap gelmezse onların hepsini inceleyebilirsin. Bir şeyi alıp almamakta karar kılmak çok zor. İçine sinmeyince alamıyorsun, sen iyisi mi hepsini gözden geçir, Youtube'da videosu da varmış aynı monitörü inceleyen birisinin, İngilizce tabii:
Monitörün Input Lag'ı bence gayet yeterli hocam, pivot özeliği vs. varmış içime sine sine alabilirim, ben hem oyun oynarım hem photoshop yaparım hem yazılımla uğraşırım her türlü ihtiyacımı karşılayabiliyor, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Aoc G2ZU alacaktım ancak Dell'in monitörü daha iyi gibi geldi bana, ben photoshop, yazılım, oyun vs. her şeyle uğraşan biriyim 27" daha çok işime yarar, keşke 2k 27" alabilsem ama elimden gelen bir şey yok maalesef :/.
AOC G2ZU alacaktım ancak Dell'in monitörü daha iyi gibi geldi bana, ben Photoshop, yazılım, oyun vs. her şeyle uğraşan biriyim 27" daha çok işime yarar, keşke 2K 27" alabilsem ama elimden gelen bir şey yok maalesef :/.
Dell'in bu modeli renk konusunda çok baskın değil yalnız. Ciddi anlamda Photoshop ile uğraşıyorsan bazı noktalarda seni üzecektir.
Samsung G4'te işine yaramaz.
AOC'un renkleri çok daha başarılı. HDR'siz HDR kalitesinde diyebilirim. Alanlar vardı adlarını unuttum. Eklerdim onları konuya. Bence bir düşün derim.
Dell'in bu modeli renk konusunda çok baskın değil yalnız. Ciddi anlamda Photoshop ile uğraşıyorsan bazı noktalarda seni üzecektir.
AOC'un renkleri çok daha başarılı. HDR'siz HDR kalitesinde diyebilirim. Alanlar vardı adlarını unuttum. Eklerdim onları konuya. Bence bir düşün derim.
Aşırı proffesyönel bir şekilde photoshop ile uğraşmıyorum 10-bit renk aralığı bana gayet yeterli. G2723H Modelini tercih edeceğim sanırım, inceleme videosunda pivot özeliği vb. çok hoşuma gitti.
Hayır önermem. ASUS fanı olan alsın diyorum bunu. Gerçek ROG kimliği yok. Sıf pazarlama taktiği olsun diye ülkemize getirildi. İlk gördüğümde şaşırmıştım. Oysaki normal TUF serisiyle aynı kalitede.
En azından Dell'in kaliteli müşteri hizmetleri bulunuyor.
Yalnız 10 bit olayı seni çok etkilemesin. Native 10 bit değil monitör. 8 bit + FRC olarak 10 bite yükseltilmiş. Biraz şişirilmiş monitör. Beğendiğin için alabilirsin diyorum.