Dell G2723H alınır mı?

Asoult

Hectopat
Yer
Amerika Washington Bağcılar
Daha fazla  
Merhaba, 6000₺ civarında monitör almayı düşünüyorum Gaming.gen.tr'den. Sitede ki en iyi F/P monitörün Dell G2723h olduğuna karar verdim, 10bit renk desteği, G-Sync ve FreeSync desteği, 280Hz OC yapılabilmesi, 0.5ms minimum GtG (gray to gray), 1ms maksimum GtG (gray to gray) gecikmesine sahip, e bir de IPS panel ve "ucuz" bir fiyata satılıyor, monitörü kullanan varsa bana deneyimlerini anlatabilir mi? Veya daha önce Dell monitör kullanan varsa?

Dell G2723H 27" 240Hz 1ms HDMI Adaptive Sync Fast Ips Full HD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR ürün linki

27" 1080p ile rekabetçi oyun oynanır mı peki?

Son düzenleme:
Bu ürünle alakalı forumda başka konular da bulunmakta, hiç cevap gelmezse onların hepsini inceleyebilirsin. Bir şeyi alıp almamakta karar kılmak çok zor. İçine sinmeyince alamıyorsun, sen iyisi mi hepsini gözden geçir, Youtube'da videosu da varmış aynı monitörü inceleyen birisinin, İngilizce tabii:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bütün konulara baktım ama hiç tatmin edici bir cevap görmedim maalesef.

Videosunu izledim hocam, Sizin de dediğiniz gibi içime sinmeden alamıyorum keşke biri övse monitörü diye bir umutla açtım konuyu

Monitörün Input Lag'ı bence gayet yeterli hocam, pivot özeliği vs. varmış içime sine sine alabilirim, ben hem oyun oynarım hem photoshop yaparım hem yazılımla uğraşırım her türlü ihtiyacımı karşılayabiliyor, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Pek önerdiğimiz söylenemez. 24 inç 240Hz olan modeli de son seçenek olarak öneririz. Samsung G4 ve AOC G2ZU daha üstün modeller çünkü.
Aoc G2ZU alacaktım ancak Dell'in monitörü daha iyi gibi geldi bana, ben photoshop, yazılım, oyun vs. her şeyle uğraşan biriyim 27" daha çok işime yarar, keşke 2k 27" alabilsem ama elimden gelen bir şey yok maalesef :/.

Pek önerdiğimiz söylenemez. 24 inç 240Hz olan modeli de son seçenek olarak öneririz. Samsung G4 ve AOC G2ZU daha üstün modeller çünkü.
Samsung G serisi kronik sorunlu diye duymuştum, ne kadar güvenilir emin değilim ama duymuş olmak bile insanı korkutuyor.

Dell'in bu modeli renk konusunda çok baskın değil yalnız. Ciddi anlamda Photoshop ile uğraşıyorsan bazı noktalarda seni üzecektir.
Samsung G4'te işine yaramaz.
AOC'un renkleri çok daha başarılı. HDR'siz HDR kalitesinde diyebilirim. Alanlar vardı adlarını unuttum. Eklerdim onları konuya. Bence bir düşün derim.

Aşırı proffesyönel bir şekilde photoshop ile uğraşmıyorum 10-bit renk aralığı bana gayet yeterli. G2723H Modelini tercih edeceğim sanırım, inceleme videosunda pivot özeliği vb. çok hoşuma gitti.

hocam bu monitörü önerir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam bu monitörü önerir misiniz?

Hayır önermem. ASUS fanı olan alsın diyorum bunu. Gerçek ROG kimliği yok. Sıf pazarlama taktiği olsun diye ülkemize getirildi. İlk gördüğümde şaşırmıştım. Oysaki normal TUF serisiyle aynı kalitede.

En azından Dell'in kaliteli müşteri hizmetleri bulunuyor.
Yalnız 10 bit olayı seni çok etkilemesin. Native 10 bit değil monitör. 8 bit + FRC olarak 10 bite yükseltilmiş. Biraz şişirilmiş monitör. Beğendiğin için alabilirsin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…