Dell G2724D ile konsol modu olmadan 2K 120Hz kullanılır mı?

Bütçe
9000

Aliefeeee

Picopat
Daha fazla  
Monitör
Dell g2724d
PS5 için alacağım bunu aldığımda. Konsol modunu açmadan 2K 120Hz alınır mı? Ya da konsol modunu açmam gerekir mi? Kullananlar varsa yarsım edebilirse mutlu olurum.
Monitör: Dell G2724D.

Konsol modunu acınca VRR ve dıger ozellıkler devreye gırıyor ve 2K 120 Hz desteklıyor konsol modunu açmanız şart normal PC'ye gecınce kapatın.

Okuduklarıma göre renkleri falan bozuyormuş sizde oldu mu öyle bir şey.

Konsol modunu acınca VRR ve dıger ozellıkler devreye gırıyor ve 2K 120 Hz desteklıyor konsol modunu açmanız şart normal PC'ye gecınce kapatın.
Sizce

Nereden nasıl yapacağım.

Nereden kapatacağım bir de PS5 için almamı önerir misiniz?

Ben PS5 icin aldim 2 3 aydir kullanıyorum cok memnunum olu piksel ghosting gibi sorunları yok, monitorun yan tusundan istediginiz ayari kapatip acabilirsiniz.

Tmm sağol hangi siteden aldınızız
Ben PS5 icin aldim 2 3 aydir kullanıyorum cok memnunum olu piksel ghosting gibi sorunları yok, monitorun yan tusundan istediginiz ayari kapatip acabilirsiniz.

Birde sizde ssd var mı varsa onunda linkini atar mısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…