HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Yeni bir monitör aldım Dell G2724D UFO testine soktum ama anlayamadım var mı yok mu? Ghosting var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Merhaba. Yeni bir monitör aldım Dell G2724D UFO testine soktum ama anlayamadım var mı yok mu? Ghosting var mı?
2 235742 Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 691 Çözümler 5 5 Ağustos 2025 #2 Böyle hiç bir şey anlaşılmaz. Burdaki gibi video çek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle hiç bir şey anlaşılmaz. Burdaki gibi video çek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 235742 dedi: Böyle hiç bir şey anlaşılmaz. Burdaki gibi video çek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Buyrun hocam.
235742 dedi: Böyle hiç bir şey anlaşılmaz. Burdaki gibi video çek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Buyrun hocam.
2 235742 Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 691 Çözümler 5 5 Ağustos 2025 #4 HalePlace dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izlemedin galiba. Tek bir ufoya odaklayarak onu çekmen lazım. Sanki birini gözün takip ediyormuş gibi
HalePlace dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Buyrun hocam. Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izlemedin galiba. Tek bir ufoya odaklayarak onu çekmen lazım. Sanki birini gözün takip ediyormuş gibi
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #5 235742 dedi: Attığım videoyu izlemedin galiba. Tek bir ufoya odaklayarak onu çekmen lazım. Sanki birini gözün takip ediyormuş gibi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
235742 dedi: Attığım videoyu izlemedin galiba. Tek bir ufoya odaklayarak onu çekmen lazım. Sanki birini gözün takip ediyormuş gibi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et