Dell G2724D vs MAG 274QRF QD E2 vs ASUS ROG STRIX XG27ACS

cilingir12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 10 bin civarında monitör arıyorum. 2K 27 inç. Araştırmalarım sonucunda bu 3 modele indirdim ama karar veremiyorum Dell gördüğüm kadarıyla çok önerilen bir model. MSI ve ASUS ROG'da iyi duruyor ancak bir inceleme ve yorum pek bulamadım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bir de önceki monitörüm MSI G274QPF-QD idi genel olarak memnundum ancak 7 ay sonra panel arızalandı renkli dikey ve yatay çizgiler oluştu. Bu yüzden biraz MSI'dan çekiniyorum açıkçası. Kullanım amacım Oyun (LoL, RDR2, Dark Souls vb.), YouTube, film. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, 10 bin civarında monitör arıyorum. 2K 27 inç. Araştırmalarım sonucunda bu 3 modele indirdim ama karar veremiyorum Dell gördüğüm kadarıyla çok önerilen bir model. MSI ve ASUS ROG'da iyi duruyor ancak bir inceleme ve yorum pek bulamadım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bir de önceki monitörüm MSI G274QPF-QD idi genel olarak memnundum ancak 7 ay sonra panel arızalandı renkli dikey ve yatay çizgiler oluştu. Bu yüzden biraz MSI'dan çekiniyorum açıkçası. Kullanım amacım Oyun (LoL, RDR2, Dark Souls vb.), YouTube, film. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe artarsa en iyi seçenek.
Bu fiyatta çok iyi bir seçenek.
IPS panellere oldukça yakın, kaliteli VA. Tizen barındırması ve DisplayHDR600 barındırması artıları.

Bütçe artarsa en iyi seçenek.
Hocam MSI MAG G274QRF-QD E2 ile arasında ne fark var. E2 daha uygun fiyatlı görünüyor. Önemli bir fark varsa bunu alayım.

Samsung modeli güzel görünüyor ancak VA panellerde ghosting fazla deniyor. rahatsız eder. Öneriler için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam MSI MAG G274QRF-QD E2 ile arasında ne fark var. E2 daha uygun fiyatlı görünüyor. Önemli bir fark varsa bunu alayım.
İnternette inceleme bulamadım fakat beyaz olan daha bilindik ve kullanıcı yorumlarına sahip.
Siyahı almak panel kumarına daha fazla sokabilir bilinmediğinden dolayı. Emin değilim.

Ben MSI MAG274QRFW aldım. Monitör şimdi geldi aslında daha yeni montajını yaptım :D.
QD E2 almadım çünkü pek kullanıcı yorumu yok olanlarda da biraz negatif yorum vardı bu yüzden vazgeçtim aldığım modelden genelde memnun kalmışlar. Kendim ölü piksel ve ghosting testi yaptım şimdi bunları başarıyla geçti. Daha önce MSI G274QPF QD kullanmıştım onda renkler çok doygun ayar yapsamda kırmızılar çok kırmızıydı biraz rahatsız ediyordu aldıgım monitörde bu yok daha iyi geldi bana açıkçası diğer yönlerden pek bir fark göremedim nerdeyse aynılar. QD E2 de gaming intelligence yazılımı var QRFW de yok bulamadım bu biraz hayal kırıklığı oldu yada ben bulamadım. Quantum dot profesyonel iş yapmıcaksan gerek yok bence.

MSI'ın QD E2 modeli zaten profesyoneller için bir özellik var sadece başka farkı yok ama ben diğer modeller arasında kaldım ASUS yeni çıkmış sanırım Dell de bayağı iyi bir geçmişe sahip MSI ve ASUS'un bu modelleri yeni o yüzden karar veremedim.

Dediğiniz gibi ASUS kağıt üstünde güzel görünüyor ama kullanıcı yorumu inceleme pek yok insan bu yüzden çekiniyor açıkcası piyango gibi. Siz aldınız mı monitör?
MSI'ın QD E2 modeli zaten profesyoneller için bir özellik var sadece başka farkı yok ama ben diğer modeller arasında kaldım ASUS yeni çıkmış sanırım Dell de bayağı iyi bir geçmişe sahip MSI ve ASUS'un bu modelleri yeni o yüzden karar veremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı