Bir diğer seçenek ise MSI MAG 274QRF QD E2 27 2560x1440 180Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar bu monitör. Fakat bütçemi biraz sıkıntıya sokuyor. Olsun her türlü değer aralarında çok fark var vs diyorsanız varımı yoğumu buna da verebilirim değecekse.
Zaten pek bilmediğim yerdi, msi yetkili satıcı olduklarını görünce bi güvenmiştim ama sizin bu tecrübenizden sonra almam. Dell G2724D ile sizin attığınız Evnia arasında kaldım ama dell sanki daha önde gibi duruyor emin olamadım biraz daha araştırayım.Bende G274qpf qd var önermem. Sarımtırak renk sorunu, yetersiz OSD menüsü, berbat kontrast ve hareket bulanıklığı gibi eksileri var. MSI monitörler incelemelerde çoğunlukla gömülüyor zaten. Bu arada ebrar bilgisayardan kesinlikle alma iade kabul etmiyorlar. Bana telefonda dedikleri dava edin o zaman. Cesareti görüyorsunuz değil mi? Bir tek bana da yapmadılar biraz araştırırsanız görürsünüz sizde.
Zaten pek bilmediğim yerdi, msi yetkili satıcı olduklarını görünce bi güvenmiştim ama sizin bu tecrübenizden sonra almam. Dell G2724D ile sizin attığınız Evnia arasında kaldım ama dell sanki daha önde gibi duruyor emin olamadım biraz daha araştırayım.
Anladım daha iyi duruyor özellik olarak evet. Keşke HDMI 2.1 desteği de olsaymış teşekkür ederim bugün çok yardımcı oldunuz bana.Dell G2724D - Philips Evnia 27M2N5500/00 Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell G2724D - Philips Evnia 27M2N5500/00 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Anladım daha iyi duruyor özellik olarak evet. Keşke HDMI 2.1 desteği de olsaymış teşekkür ederim bugün çok yardımcı oldunuz bana.
Son olarak 2 monitör daha soracağım bilginiz var mı bunlar nasıldır?HD mı eskidi artık. DisplayPort kullanın. Sizin kartta DP desteği olması lazım zaten.
Dell öneririm arka aydınlatması bulunuyor.Son olarak 2 monitör daha soracağım bilginiz var mı bunlar nasıldır?
Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG259CMS ITOPYA'dawww.itopya.com
Asus'u yanlış atmışım ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu olacaktı.