Dell G3 15 laptopa 2060 takmak

yok1764

Decapat
Daha fazla  
Dell G3 15 3590 laptopuna sahibim 1650 ekran kartı ve i7-9750H işlemcisi var, yazın klima altında yük altında 82 derece fakat şu an klimasız yük altında 95'i görüyor eGPU ile 2060 6 GB veya 8 GB takmak istiyorum Type-C girişi ile sizce işlemci soğutulamaz hale gelir mi? Aşırı performans kaybı olur mu?

Type-C girişi Thunderbolt destekliyor mu, işlemci ısısı neyse o şekilde devam eder, eğer Type-C girişi Thunderbolt ise daha güçlü bir ekran kartı takıcağın için performans artışı olur, ancak driver konusuna dikkat et, çünkü halihazırda NVIDIA kart olan sisteme farklı bir NVIDIA kart takacaksın, başarılı bir kurulum yaparsan FPS konusunda gözle görülür bir artış olur, bir de ben olsam 3060 hatta 4060 takardım, darboğaz yapmıyacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldun aylardır karar veremiyordum, Type-C girişim Thunderbolt destekliyor 10 Gbps'ye kadar çoğu kişi kayıp olur demişti, sizce?

Teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldun aylardır karar veremiyordum, Type-C girişim Thunderbolt destekliyor 10 Gbps'ye kadar çoğu kişi kayıp olur demişti, sizce?
type c girişiniz 10Gbps destekli ise o port thunderbolt değildir tahminimce, thunderbolt 32gbps yada 40gbps oluyor genelde, haliyle ekran kartını o girişe tanıtamazsınız desteklemez, m2 ssd yuvasına egpu aparatı ile ekran kartı takmayıda düşünebilirsiniz alternatif olarak, çok az bir kayıpla ekran kartını kullanabilirsiniz, bunun sebebide m2 yuvası x4 veri yoluna sahiptir, ekran kartları genelde x8 kullanır.

Type-C girişim 10 Gbps mı emin değilim internette bulamadım Dell G3 15 3590 rica etsem araştırabilir misin?

Type-C girişim 10 Gbps mı emin değilim internette bulamadım Dell G3 15 3590 rica etsem araştırabilir misin?

hocam dell sitesinde thunderbolt olarak belirtmemiş, cihazınız sadece hızlı veri aktarımı ve görüntü aktarımı için type c yuvasını kullanıyor, o girişten ekran kartı takmanız mümkün değil gibi.

m2 ssd yuvası üzerinden ekran kartı bağlayabilirsiniz ancak o iş biraz uğraştırır sizi

Yok hocam uğraştırmaz deneyimim var fakat cihazın kapağı açıkken zarar görür diye korkuyorum.

Yok hocam uğraştırmaz deneyimim var fakat cihazın kapağı açıkken zarar görür diye korkuyorum.
Hocam 3d printer felan varsa sizde yada yakınınızda bir ara parça tasarlayıp kapağa kolay takılcak bir egpu girişi yapabilirsiniz

Gerçekten çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.

Gerçekten çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.
rica ederim hocam iyi akşamlar, 3d printer kullanımı ve parça tasarımı konusunda yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…