Dell G3 15'e 165 Hz monitör bağlama

Yok mesela oyuna ozel ayarlarda FPS max 60 dedim diyelim. Oyunda 60'i gecmiyor. Onu demek istemistim.

Mesela soyle bir sey var bende. Sanirim V-sync dediginiz mode'dan dolayi bu degil mi? Bu deger maximum 120'de bu arada daha ustu yok bunun.

Yükselmiyor mu ya da kapanmıyor mu?

Sanirim nvidia experience kismindan kapanabiliyor o. Denemedim. Son olarak cok yormamak adina bir sorum daha var. GTX 1650 Ti ile maximum kac Hz ekrani tam performansli isleyebilirim? Profesyonel bi esporcu degilim. Yazilimciyim bu monitoru oyun harici orada kullanacagim.

Bir son soru da su ilgili valorant videolarinda bazi canli yayinlarda 502 FPS, 499 FPS goruyorum. Bu nasil bir ekranla aliniyor?

GTX 1650 Ti ile maximum kac Hz ekrani tam performansli isleyebilirim? Profesyonel bi esporcu degilim. Yazilimciyim bu monitoru oyun harici orada kullanacagim.
Öncelikle Valorant, CS:GO falan oynayacaksanız 165 Hz maksimum olabilir daha üstüne çıkacağını sanmıyorum o kartla FPS' lerin.
Bir son soru da su ilgili valorant videolarinda bazi canli yayinlarda 502 FPS, 499 FPS goruyorum. Bu nasil bir ekranla aliniyor?
Ekran ile değil ekran kartı ile alıyorlar.

Öncelikle Valorant, CS:GO falan oynayacaksanız 165 Hz maksimum olabilir daha üstüne çıkacağını sanmıyorum o kartla FPS' lerin.

Ekran ile değil ekran kartı ile alıyorlar.
Cok sagolun. Keske ekran karti degistirilebilse laptoplar icin

Yardim ve cevaplariniz icin cok cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…