enesacarr Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Dell G3 3579 laptopumda tek jak girişi var ve bu jak girişini eskiden hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanabiliyordum. Fakat şu an sadece kulaklık olarak gözüküyor. Mikrofon kısmı dijital jak olarak gözüküyor. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 12,3 KB · Görüntüleme: 30
Dell G3 3579 laptopumda tek jak girişi var ve bu jak girişini eskiden hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanabiliyordum. Fakat şu an sadece kulaklık olarak gözüküyor. Mikrofon kısmı dijital jak olarak gözüküyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.844 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Aralık 2022 #2 Buradan Audio driver indirip kurmayı deneyin. Ondersteuning voor Dell G3 3579 | Drivers en downloads | Dell Nederland Artı 0 Eksi
Buradan Audio driver indirip kurmayı deneyin. Ondersteuning voor Dell G3 3579 | Drivers en downloads | Dell Nederland
KS KS enesacarr Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #3 turko35408 dedi: Buradan Audio driver indirip kurmayı deneyin. Ondersteuning voor Dell G3 3579 | Drivers en downloads | Dell Nederland Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Buradan Audio driver indirip kurmayı deneyin. Ondersteuning voor Dell G3 3579 | Drivers en downloads | Dell Nederland Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.844 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Aralık 2022 #4 Hocam şu konuya bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam şu konuya bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS enesacarr Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #5 turko35408 dedi: Hocam şu konuya bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dahili hoparlör kısmını değiştiremiyorum eskiden değişiyordu, büyük ihtimalle driverla alakalı ama eskiden hangi driverı kullandığımı hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam şu konuya bakar mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dahili hoparlör kısmını değiştiremiyorum eskiden değişiyordu, büyük ihtimalle driverla alakalı ama eskiden hangi driverı kullandığımı hatırlamıyorum.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.844 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Aralık 2022 #6 Burada tüm versiyonlar mevcut: Realtek High-definition audiodriver | Details driver | Dell Nederland Other Available kısmında. enesacarr dedi: Eki Görüntüle 1618959 Dahili hoparlör kısmını değiştiremiyorum eskiden değişiyordu, büyük ihtimalle driverla alakalı ama eskiden hangi driverı kullandığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada arayüz iyiymiş. Artı 0 Eksi
Burada tüm versiyonlar mevcut: Realtek High-definition audiodriver | Details driver | Dell Nederland Other Available kısmında. enesacarr dedi: Eki Görüntüle 1618959 Dahili hoparlör kısmını değiştiremiyorum eskiden değişiyordu, büyük ihtimalle driverla alakalı ama eskiden hangi driverı kullandığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada arayüz iyiymiş.
KS KS enesacarr Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #7 turko35408 dedi: Burada tüm versiyonlar mevcut: Realtek High-definition audiodriver | Details driver | Dell Nederland Other Available kısmında. Bu arada arayüz iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Aynen dün indirdim bunları ama şubat sürümünü yükledim diğerini denemedim daha Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Burada tüm versiyonlar mevcut: Realtek High-definition audiodriver | Details driver | Dell Nederland Other Available kısmında. Bu arada arayüz iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Aynen dün indirdim bunları ama şubat sürümünü yükledim diğerini denemedim daha