Merhaba arkadaşlar, bu hafta bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 4 sene kadar beni götürebilecek grafiği yeterli, oyun oynayabileceğim ve programları sorunsuz çalıştıracağım bir bilgisayar istiyorum. Estetik açıdan da hoş bir şey olursa beni motive edeceğini düşünüyorum. İki bilgisayar arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, bu hafta bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 4 sene kadar beni götürebilecek grafiği yeterli, oyun oynayabileceğim ve programları sorunsuz çalıştıracağım bir bilgisayar istiyorum. Estetik açıdan da hoş bir şey olursa beni motive edeceğini düşünüyorum. İki bilgisayar arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkisini karşılaştırırsan tabi G315 teknik olarak önde olur da, bu onu iyi bir laptop yapmaz. Paneli kalitesiz 60Hz IPS, soğutması yetersiz, kasa kalitesi şüpheli, içindeki 1660Ti da Max-Q modeli yani az güç çeker.
Bu bütçede bence yeni HP Omen 2020 modellerini incele. Ekran kaliteli IPS, performansı iyi, pil ömrü iyi, üstüne biraz da şık. Başka Monster Tulpar modellerine de bakabilirsin.
HP OMEN 15-ek0001nt (3A693EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Monster Tulpar serisi gaming laptop modellerinde kesintisiz aksiyon ve maksimum oynanabilirlik bir arada. Tulpar ile benzersiz bir oyun deneyimi yaşayın!