Dell G3223D 165 Hz alınır mı?

çok haklısın aynen ters taraftan baktığın zaman baya varmış hissine kapılıyor insan fakat tam açıdan baktığın zaman çok belli olmuyor sadece zaten siyah arka plan denk gelince farkediliyor diğer iade ettiğim ASUS'dan kat kat daha iyi bu monitör en azından ghosting ve black smearing yok

Hocam, satıcı teslim alır almaz iade ödemesi geldi. Ve bu süreç içerisinde bayağı ilgiliydi. Şimdi tekrar alacağım monitörü.

Hocam, satıcı teslim alır almaz iade ödemesi geldi. Ve bu süreç içerisinde bayağı ilgiliydi. Şimdi tekrar alacağım monitörü.
bence almalısın ben sağ alt köşede olan ips glow harici bir hata veya kusur göremedim açıkçası HDR si de güzel bana göre görüntüsü zaten muhteşem güncelledim de güncelleyince daha da iyi oldu

Bence almalısın ben sağ alt köşede olan IPS glow harici bir hata veya kusur göremedim açıkçası HDR'si de güzel bana göre görüntüsü zaten muhteşem güncelledim de güncelleyince daha da iyi oldu

Bende bayılmıştım geldiğinde arka mavi ışığı güncelleme ile kapatabildiniz mi siz?

Teşekkürler hocam, unutmadan siparişi geçtim bende tekrar
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu sağlam gelir eminim memnun kalacaksındır ben sadece ips glowa alışmaya çalışıyorum daha önce İPS panel bir monitör kullanmadım genelde VA idi hepsi bundan dolayı bu süreçte biraz zorlanacağım gibi gözüküyor

Evet ama pek dert edilecek bir konu değil benim için. Zaten bu da kusurlu çıkarsa monitör almaya tövbe edeceğim çünkü bu 3. siparişim

Evet ama pek dert edilecek bir konu değil benim için. Zaten bu da kusurlu çıkarsa monitör almaya tövbe edeceğim çünkü bu 3. siparişim
çıkmaz bence artık bende bu monitörü almadan önce Asus VG32VQR model bir monitör almıştım ghosting ölü piksel black smearing ne varsa hepsi çıktı hemen geri gönderip iade ettim. iade ettiğim dönemde tabi monitör fiyatları yükseldi bu biraz pahalıya geldi bana ama parasına değer bence DELL kalitesini konuşturmuş

Vallahi dizdiğim kasanın yarı fiyatına da monitör almak biraz koymuyor değil yalan yok ama daha da beklersem hayal gücü ile görsel oluşturmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…