H horsq Picopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 leokun dedi: Gerçekten mi? Tamam o zaman teşekkür ederim ama ben monitörü gaming.gen sitesinden almıştım bununla ilgili bir sorun olmaz değil mi? Direk Dell ile iletişime geçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben de oradan aldım. Direkt dell ile iletişime geçebilirsin. Araya onları sokmana gerek yok
leokun dedi: Gerçekten mi? Tamam o zaman teşekkür ederim ama ben monitörü gaming.gen sitesinden almıştım bununla ilgili bir sorun olmaz değil mi? Direk Dell ile iletişime geçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ben de oradan aldım. Direkt dell ile iletişime geçebilirsin. Araya onları sokmana gerek yok
leokun Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 67 1 Mayıs 2023 #12 horsq dedi: Ben de oradan aldım. Direkt dell ile iletişime geçebilirsin. Araya onları sokmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol.
horsq dedi: Ben de oradan aldım. Direkt dell ile iletişime geçebilirsin. Araya onları sokmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol.