Dell G3223D'yi laptop ile kullanmak

Can Ali Ateş

Megapat
Daha fazla  
Laptop: MSI GE66 RAIDER 11UG-262TR i7-11800H 16GB DDR4 RTX3070 GDDR6 8GB 1TB SSD 15.6 QHD W10 Home Gaming Notebook Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Herkese selam,

Yukarıda belirttiğim laptopu kullanıyorum. Bu laptopla kullanmak için Dell G3223D model monitörü almayı düşünüyorum. Çok fazla hikayeli veya yüksek grafikli oyun oynayan birisi değilim. Mesleğim gereği günde yaklaşık 7-8 saat kodlama, dokümantasyon yazma işleriyle uğraşıp video izlemek durumunda kalıyorum bundan dolayı daha çok Valorant, FIFA24 tarzı oyunlar oynamayı seviyorum. Sizce belirttiğim monitörü laptopla kullanmam durumunda performans kaybı yaşar mıyım? Daha önce bu monitörü laptopla kullanmış birisi veya teknik detaylar hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Merhabalar,

Harici monitörde ile laptop ekranlarını ikisini birden kullanmak çok fazla performans kaybı yaşatacağını sanmıyorum. Monitöre baktığımda hem oyun hem de kodlama\dokümantasyon için biçilmiş kaftan.

Merhabalar,

Harici monitörde ile laptop ekranlarını ikisini birden kullanmak çok fazla performans kaybı yaşatacağını sanmıyorum. Monitöre baktığımda hem oyun hem de kodlama\dokümantasyon için biçilmiş kaftan.

En iyi performansı almak için laptop ve monitör arasında hangi bağlantıyı kullanmam daha doğru olur?

Laptop portları:
1X Type-C (USB / DP / Thunderbolt™ 4)
1X Type-C USB3.2 Gen2.
2X Type-A USB3.2 Gen1.
1X Type-A USB3.2 Gen2.
1X SD Express Card Reader.
1X HDMI™ 2.1 (8k @ 60Hz / 4K @ 120Hz)
1X Mini-DisplayPort
1X RJ45

En iyi performansı almak için laptop ve monitör arasında hangi bağlantıyı kullanmam daha doğru olur?

Laptop portları:
1X Type-C (USB / DP / Thunderbolt™ 4)
1X Type-C USB3.2 Gen2.
2X Type-A USB3.2 Gen1.
1X Type-A USB3.2 Gen2.
1X SD Express Card Reader.
1X HDMI™ 2.1 (8k @ 60Hz / 4K @ 120Hz)
1X Mini-DisplayPort
1X RJ45
Merhabalar,

Aşağıdaki kabloyu (display to type-c) alıırsanız display,

Eğer displayport to type-c almak istemezseniz HDMI yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı