@Muzaffer Saçal Birisi 27 inç birisi 32 inç ekran. Dell'in satış sonrası hizmeti daha iyi olabilir. Bir sorun olduğunda eve gelip tamir ediyorlar. Bende de G3223Q var. Nvidia resmi olarak G-Sync driver desteği vermiyor. Ama G-SYNC bazı oyunlarda çalışıyor. Dell'in HDR'ıyla ilgili bazı sorunlar yaşadım. Dedikleri gibi HDR kısmında iyi değil. Daha önce görseydim HDR için bu ekranı tercih etmezdim. Bazen HDR'ı kapattığında renkler soluyor vs. Ara sıra böyle hatalar alıyorum. Ama monitörün firmware ve yazılımı sık sık güncelleniyor. İkisinin arasında 4 bin lira kadar fiyat farkı var. Dell'in renkleri güzel ama bir OLED kadar parlak ve canlı değil, sonuçta ikisi de IPS ekran. Bence teknoloji mağazalarında gidip görmeniz lazım.
Ha bir de G3223Q'da rahatsız edici bir titreme sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulamadım. Herhangi bir videoda, HDR açık olsun ya da olmasın, kamera yavaşça yana kayarken görüntüdeki nesne ya da kişi titreyerek hareket ediyor. Bu çok rahatsız edici. Belki de yakından izlediğim için olabilir. Ayrıca izlenilen videonun kare hızının ekranın kare hızıyla uyumsuz olduğu için de bu sorunun olabileceğinden bahsetmişler ama kare hızını değiştirsem de yine titreme sorununu yaşamaya devam ediyorum. Videonun her sahnesinde ya da hızlı sahnelerde değil de slow-motion gibi, kameranın yavaşça sağa sola kaydığı sahnelerde oluyor bu.