2 277518 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 268 8 Eylül 2025 #1 Dün çalışan touchpad bugün nedense çalışmıyor, tüm tuşları denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Dün çalışan touchpad bugün nedense çalışmıyor, tüm tuşları denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
emreekiz0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 9 Eylül 2025 #2 Merhaba, daha önceden Aygıt Yöneticisi'nden komple touch padi kaldırarak böyle bir problemi gider miştim. Kaldır ardından yeniden başlat, Win güncelleştirmelerini kontrol et. Dell resmi sayfasından Driver'ı tekrar indir. Artı 0 Eksi
Merhaba, daha önceden Aygıt Yöneticisi'nden komple touch padi kaldırarak böyle bir problemi gider miştim. Kaldır ardından yeniden başlat, Win güncelleştirmelerini kontrol et. Dell resmi sayfasından Driver'ı tekrar indir.
KS KS 2 277518 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 268 9 Eylül 2025 #3 emreekiz0 dedi: Merhaba, daha önceden Aygıt Yöneticisi'nden komple touch padi kaldırarak böyle bir problemi gider miştim. Kaldır ardından yeniden başlat, Win güncelleştirmelerini kontrol et. Dell resmi sayfasından Driver'ı tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
emreekiz0 dedi: Merhaba, daha önceden Aygıt Yöneticisi'nden komple touch padi kaldırarak böyle bir problemi gider miştim. Kaldır ardından yeniden başlat, Win güncelleştirmelerini kontrol et. Dell resmi sayfasından Driver'ı tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.