Z zLaviva Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 BIOS güncellemesi yapmaya çalışırken ESP disk space not enough hatası alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abinin bu videosunu izledim ama dizin adım farklı sanırım dizin boş değil diyor komut isteminde. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2022
BIOS güncellemesi yapmaya çalışırken ESP disk space not enough hatası alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abinin bu videosunu izledim ama dizin adım farklı sanırım dizin boş değil diyor komut isteminde. @Recep Baltaş
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Aralık 2022 #2 YouTube komutu tam göstermemiş. Şu komutu girin: del *.* Artı 0 Eksi