Dell G515 vs Acer Nitro

Krmyl

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ikisinden birini almayı düşünüyorum açıkçası kararsız kaldım aralarında pek fark göremedim. Dell markasının iyi olduğunu biliyorum fakat ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Benim için fan sesinin aşırı yüksek olmaması da önemli. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler şimdiden cevaplar için.

Arkadaşlar merhaba, ikisinden birini almayı düşünüyorum açıkçası kararsız kaldım aralarında pek fark göremedim. Dell markasının iyi olduğunu biliyorum fakat ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Benim için fan sesinin aşırı yüksek olmaması da önemli. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler şimdiden cevaplar için.

G5 ısınma sorunlu. İkisinin arasından Acer.

Tabii ki Dell, konu acmaya bile gerek yok aslinda.

Edit : HP, Lenovo gibi markalarla kıyaslandığında Acer öneririm ama Dell vs Acer'da tercihim Dell'den yana. Hem malzeme kalitesi hem servisi çok iyi. Arkadaşların belirttiği gibi G5 serisine özel bir durum varsa dikkate alınabilir. Ama ısı sisteme zarar verecek seviyelerde değilse yine de Dell derim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı