Dell kronik sorunlu alınmaz. Neden önyargılısın? Gayet iyi alınabilir.
ne gibi kronik sorunu var ve ön yargılı olmamın nedeni çok oyun oynamicam genel olarak çekirdeği çok olan işlemciler önemli amd oyun taraflı daha iyi gibi geliyorDell kronik sorunlu alınmaz. Neden önyargılısın? Gayet iyi alınabilir.
Dell'in kronik sorunları ne zaman başlıyor tahminen?
ne gibi kronik sorunu var ve ön yargılı olmamın nedeni çok oyun oynamicam genel olarak çekirdeği çok olan işlemciler önemli amd oyun taraflı daha iyi gibi geliyor
zaten o normal fakat bunlarda excalibur gibi termal macunu falan ücretsiz değiştiriliyor mu?Kanka aşırı bir ses sorunu yok bence ama oyun gücü yükseldikçe ısınması artıyor.
Dell G15 5*** serisi alınmamalı ve önerilmemeli!
Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...www.technopat.net
Dell G15 5*** serisi alınmamalı ve önerilmemeli!
Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...www.technopat.net
Zaten o normal fakat bunlarda Excalibur gibi termal macunu falan ücretsiz değiştiriliyor mu?
Kanka denilen sorunların hiçbirini daha yaşamadım bana 1 sene daha dayansın yeter.
Aldığın yere göre değişir sanırım.
Kronik sorunlu maalesef alınmaz.
Kanka Monster'dan çıktım üniversitede olmasam laptop almam zaten üniversite bitesiye kadar idare eder beni.
Zaten o normal fakat bunlarda Excalibur gibi termal macunu falan ücretsiz değiştiriliyor mu?
Kanka denilen sorunların hiçbirini daha yaşamadım bana 1 sene daha dayansın yeter.
Aldığın yere göre değişir sanırım.
Kronik sorun denir mi bilmiyorum ama yazılım olarak stabil değil ve yaptığın ayarların tam zamanlı faydasını göremiyorsun.
Yine ısınma sorunu özellikle Intel işlemcilerde çok daha yüksek ki Dell bu konu da maalesef ki ısınan cihaz. Kendimde de Dell kullanıyorum ve işlemci turbosunu kapatmasaydım bende 95 dereceleri görüyordum. 2 yıldır kapalı şekilde oynuyorum 80 dereceyi geçmiyor mesela.
Demem o ki güçlü cihazlar ancak muadillerine göre fazla ısınıyor, bunu bilmekte fayda var.