Dell Gaming G15 5530 alınır mı?

ronaldo123cr7

Centipat
Daha fazla  
Tasarımı oldukça hoşuma gitti. Özellikleri de gayet iyi gibi duruyor. Sizce bu laptop bu fiyata alınır mı? Ya da bu fiyatlar civarında alınabilecek başka bir laptop önerebilir misiniz?
Bir de şu laptop da fiyatına göre iyi özelliklere sahip gibi. Bunu önerir misiniz?

Son düzenleme:
Alınmaz. G15 5530 ve G16 7630'larda GPU kendini 30W'a kısıtlıyor. Aşağıdaki konuda bayağı tartışılmış ama nihai bir çözüm yok gibi.

IPS.

Önerdiğiniz laptop özellikleriyle olsun tasarımıyla olsun gerçekten çok iyi duruyor. Sadece Youtube'de tam bu model hakkında pek video olmadığı için soğutma performansı hakkında çok bir bilgiye ulaşamadım. Soğutma performansı ve pil performansı nasıldır acaba? Adaptör gücü yeterli gibi duruyor.

Önerdiğiniz laptop özellikleriyle olsun tasarımıyla olsun gerçekten çok iyi duruyor. Sadece Youtube'de tam bu model hakkında pek video olmadığı için soğutma performansı hakkında çok bir bilgiye ulaşamadım. Soğutma performansı ve pil performansı nasıldır acaba? Adaptör gücü yeterli gibi duruyor.
Sogutma performansi iyi. MSI'in ust duzey kasalarindan birini kullaniyor.

90 wh batarya mevcut diye hatirliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı