Tasarımı oldukça hoşuma gitti. Özellikleri de gayet iyi gibi duruyor. Sizce bu laptop bu fiyata alınır mı? Ya da bu fiyatlar civarında alınabilecek başka bir laptop önerebilir misiniz?
Selamlar. Dell G16 7630 kronik 30 watt sorununa tamamen kendi 1 aylık zorlu sürecim sonucu bir çözüm buldum. Sorun ekran kartı BIOS'u olan VBIOS'dan kaynaklanıyor. Fabrika çıkışı VBIOS sıkıntılı. Driver Update Tool'da bunu güncellemiyor. Biz bugün elle güncelleyeceğiz. Cihaza temiz kurulum...
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Önerdiğiniz laptop özellikleriyle olsun tasarımıyla olsun gerçekten çok iyi duruyor. Sadece Youtube'de tam bu model hakkında pek video olmadığı için soğutma performansı hakkında çok bir bilgiye ulaşamadım. Soğutma performansı ve pil performansı nasıldır acaba? Adaptör gücü yeterli gibi duruyor.
Önerdiğiniz laptop özellikleriyle olsun tasarımıyla olsun gerçekten çok iyi duruyor. Sadece Youtube'de tam bu model hakkında pek video olmadığı için soğutma performansı hakkında çok bir bilgiye ulaşamadım. Soğutma performansı ve pil performansı nasıldır acaba? Adaptör gücü yeterli gibi duruyor.