Dell Gaming G15 fGR556W85C nasıldır?

Teşekkürler bilgi için.
Aynısı bende oluyordu. Basit hatalar sinir bozucu olabiliyor.
Aaah ah nerede eski dell servis sistemi, hiç unutmam eve gelip fan değiştiklerini. Şimdi 8 hafta diyorlar vallaha üzücü.
Evet ya. Amerika’dan gelecekmiş falan.. Apple’ın teknik servis ve satış sonrası hizmetini bence bütün firmaların örnek alması gerekiyor. Telefon almıştık, bozulmuştu, servise gittik, sorgusuz sualsiz inceleyip yenisini vermişlerdi. Hiçbir firmada bu hizmeti görmedim. O yüzden Apple niye Apple. Sorun yok, sorun varsa anında çözüm var.

Son düzenleme:
Bu arada turboboustu kapatıo işlemci sıcaklığını düşürebilirsiniz.

Bu arada turboboustu kapatıo işlemci sıcaklığını düşürebilirsiniz.
Ama o zaman performanstan ödün vermiş oluyoruz. ben sıcaklık değerlerinin her bilgisayarda bu kadar değişkenlik göstermesini hala anlamıyorum. +, - 5 derece oynar ama biri 95 iken biri 75 derece oluyorsa bu işte bir iş var bence.

O kadar da değişmiyor aslında. Performans açısından üzmüyor.

@Gökder dostum yeni laptop geldi mi? durum ne oldu?

Tahmini 23 ocakta gelecekmiş. Hala bekliyorum
Tahmini 23 ocakta gelecekmiş. Hala bekliyorum
Ayrıca ben daha sonra çok araştırma yaptım, birçok oyun laptopu 90 dereceleri aşıyor yük altında. O yüzden işlemcinin 95 dereceleri görmesi sıkıntı değilmiş. Yani benim laptopun büyük bir sıkıntısı yokmuş. Boşuna garantiye gönderip değiştirdim. Olsun sıfır laptop gelecek ama çok beklemiş oldum.

Soldaki Windows 11 sağdaki Windows 10 işletim sistemleri Farklı. Aynı modelin birçok kombinasyonunu üretiyorlar (8gb, 16 GB ram, freedos, Windows 10, Windows 11, rtx3050 60watts rtx 3050 80watts vb.) bizimkinde f9 un üzerinde G tuşu yazmıyor, klavyesi RGB değil. Ama dell g15 5515 in birçok Farklı kombinasyonu dediğim gibi mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…