Dell Insiprion N5110 Windows 10 BIOS Uyum Sorunu

Kıvanc5353

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Windows7 64bit işletim sistemim var. Windows 10 yükseltmek için kısayollara geldi tıkladığımda kullanılamaz diyordu. BIOS desteklemiyor diyor, bunu nasıl yapabilirim? Windows 7 orijinal 64 bit.
Bilgisayarım : Dell Insiprion N5110

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette biraz araştırma yaptım. Herkes aynı modelle ilgili şikayetlerde bulunmuş. Şimdi yapmanız gereken Dell'in sayfasına gidip BIOS'un son sürümünü yüklemek (A11). Bunu yaptıktan sonra sorun bir süre daha devam edecek. Başka herhangi bir şey yapmadan bekleyin birkaç saat içinde Windows 10 logosuna tıkladığınızda sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz.

Not: Bir şey daha eklemek lazım: Dell Inspiron N5110 henüz Windows 10 için test edilmemiş, dolayısıyla BIOS problemini çözdükten sonra dahi yeni problemlerle karşılaşmak olası. Windows 10'a geçmeden önce Dell'in güncellemelerini beklemekte fayda var.

Bende de aynı cihaz var. Ben 8.1 pro dan 10 a yükselttim. Ama bilgisayar 1 1.30 dakika civarlarında açılmaya başladı. Ve bir oyun açacağım zaman sistem 1 dakikalığına kitleniyordu. Bende tekar win 8.1 pro yükledim ve ssd olmadan 18 saniyede açılıyor. Benim tercihim yine 8.1.

Bataryam Bozuk şarj olmuyor.. Güncellemiyor Çözüm varmı

Dosya Ekleri

• bios.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 890
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…