Dell Inspiron 15 3567 UEFI Kurulum Nasıl Yapılır?

saitdemiirbas

Decapat
Dell Inspiron 15 3567 model dizüstü bilgisayarıma 1 aydır format atmaya çalışıyorum. Edindiğim bilgiye göre, yeni bilgisayarlara UEFI format atılıyormuş. UEFI format nasıl atılır diye baya video izledim ama beceremedim. BIOS ayarlarım mı farklı acaba diye biraz kurcaladım ama kafam baya karışmış durumda. USB'yi nasıl hazırladığımın fotoğrafını ve BIOS'un fotoğrafını yükleyeceğim. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar inceleyip bilgi verebilirler. Teşekkürler.
IMG_20181205_231813-min.jpg
IMG_20181205_231603-min (3).jpg
IMG_20181205_231751-min (3).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Inspiron 15 3567 model dizüstü bilgisayarıma 1 aydır format atmaya çalışıyorum. Edindiğim bilgiye göre, yeni bilgisayarlara UEFI format atılıyormuş. UEFI format nasıl atılır diye baya video izledim ama beceremedim. BIOS ayarlarım mı farklı acaba diye biraz kurcaladım ama kafam baya karışmış durumda. USB'yi nasıl hazırladığımın fotoğrafını ve BIOS'un fotoğrafını yükleyeceğim. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar inceleyip bilgi verebilirler. Teşekkürler.Eki Görüntüle 349413Eki Görüntüle 349411Eki Görüntüle 349412
Yeni bilgisayara windows 7 format atmanı tavsiye etmem. Windows 7'nin UEFI desteği yok zaten.

Win 7 kullanmak istiyorum performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum Win 7 formatını nasıl atabilirim herhangi bir fikrin var mı ?
Eski bilgisayarın olsa (Mesela 2 GB RAM olsa) daha iyi performans alırdın ama bu bilgisayar Windows 10'da tam çalışır. SSD yoksa alıp takmanı tavsiye ederim. Bayağı etkisi oluyor. RAM takviyeside yap, 4 GB az günümüzde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı