Dell Inspiron 15 laptopa DDR3 4 GB RAM tavsiyesi

AlperenKag

Decapat
Öncelikle selamlar herkese,
Ben kendi Dell ınsiprion 15 model laptop'uma ek RAM takviyesi yapmak istiyorum ama hangi RAM'i alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
4 GB tercih ediyorum. CPU-Z ekran alıntılarını alt tarafa bırakıyorum desteğinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• ram.PNG
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
  • ram2.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 50
1600 MHz CL 11 RAM almanız lazım.
Bunu önerebilirim.

Öneriniz için teşekkür ederim.Ben bu ram'i aldım ve denedim ram 1.5v olduğu için laptop'a uymadı bugün iade ettim.

DDR3 1600 MHz 1.35V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Yükseltme yapmadan önce bellek takabileceğiniz boş bir slot daha olup olmadığını kontrol edin.

Öneriniz için teşekkür ederim.Ben bu ram'i aldım ve denedim ram 1.5v olduğu için laptop'a uymadı bugün iade ettim.
Bu RAM'i alabilirsiniz o zaman sitede 1.35v gözüküyor aynı özelliklerde.

Önerileriniz için teşekkürler büyük ihtimalle ilk linkte ki rami alırım çünkü bende ki ram ile markası aynı.Ayrıca 1 tane boş slotum var.İlk ram aldığımda 1.5v kingston ram almıştım uymamıştı.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…