Dell Inspiron 1520 Debian kurarken hata veriyor

479980

Decapat
Çok eski bir laptopuma Debian kurmaya çalışıyordum ve hüsran . İşte hata fotoğrafı:

Laptop modeli: Dell Inspiron 1520.
RAM: 2 GB DDR2.
İşlemci: 1GHz Intel Pentium.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz Wi-Fi ile mi?

Hocam herhangi bir şeye bağlanmadım ama Wi-Fi kullanıyordum bu laptopta.
Wi-Fi'nizi resetleyin tekrar deneyin. Olmassa büyük ihtimal ile biligsayar ile alakalı. Bilgisayar eski olduğu için DHCP desteklemiyor olabilir. Devam dediğinizde kuruluma devam etmiyor mu?

Wi-Fi'nizi resetleyin tekrar deneyin. Olmazsa büyük ihtimal ile biligsayar ile alakalı. Bilgisayar eski olduğu için DHCP desteklemiyor olabilir. Devam dediğinizde kuruluma devam etmiyor mu?

Devam ediyor hocam ama apt ile falan hiçbir şey indiremiyorum, ping bile gönderemiyorum makine çözümlenemedi hatası veriyor.

Devam ediyor hocam ama apt ile falan hiçbir şey indiremiyorum, ping bile gönderemiyorum makine çözümlenemedi hatası veriyor.
Ethernet girişi ve kablosu var ise onunla bağlanmayı deneyebilirsiniz. Onun haricinde farklı bir dağıtım deneyebilirsiniz.

Ethernet girişi ve kablosu var ise onunla bağlanmayı deneyebilirsiniz. Onun haricinde farklı bir dağıtım deneyebilirsiniz.

Hocam önerdiğiniz dağıtım var mı? Ubuntu, Kali falan için yetersiz kalıyor bu. Arch kurmayı düşünüyorum ama çok zahmetli. Öneriniz varsa çok memnun olurum.

Hocam önerdiğiniz dağıtım var mı? Ubuntu, Kali falan için yetersiz kalıyor bu. Arch kurmayı düşünüyorum ama çok zahmetli. Öneriniz varsa çok memnun olurum.
AntiX Linux, Slax ve Linux Lite olabilir. Tabii düşük sistem isteyen çok dağıtım var bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…