Dell İnspiron 15R N5010 Isınma Sorunu

Enes99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Dell Inspiron 15R N5010 dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayarım herhangi bir internet tarayıcısı çok yüklendiği zaman sekmeler özellikle, oyun oynadığım zaman ısınıp kapanıyor. Çözümü nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim pc'nin aynısı bende de sorun var temizlemek macununu yeniletmek bir yere kadar yarıyor sonra yine aynı sorun devam ediyor yaklaşık 2 hafta sonra yine aynı sorun oluyor ben en sonunda çözümü altına ekstra soğutucu koyup masaüstü gibi kullanmakta buldum. Hiç kullanım amacına uymamaya başladı ,en sonunda masaüstü toplatacak bana.
Bir de sormak istiyorum ekran ledi bozuk benim pc'nin açılırken ekran da beyaz çizgiler çıkıyor başka forumlarda da herkes bundan şikayetçi sende de var mı bu sorun?

Çözümü fanların temizlenip termal macunun yenilenmesinden geçiyor. Aşağıda makalem var bu konuyla ilgili:

Laptop Temizleme Rehberi - Technopat
Yardımınız için teşekkür ederim , çözüm yolu bulundu kendim fan yaptım. 3 adet fan ile 12 Volt'luk bir dönüştürücü sayesinde artık ısınmıyor. Önceden herhangi bir oyuna girdiğimde ilk 15 dk içerisinde ısınıp kapanıyordu , şimdi 2 saat oldu tık yok )

Burdan notebook soğutucu alacaklara tavsiyem sakın almayın çünkü usb çıkışları 5v olduğu için yeterince hızlı dönmüyor ve dolayısıyla bilgisayar soğumuyor. Onun için kendiniz yapın 12 Volt ile çalıştırın...

Hayır , öyle bir şikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…