S sado-ece Hectopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 5 12 Kasım 2013 #1 Dell İnspiron 15R'ye Mac OS Kurarken Aşağıdaki gibi Apple simgesine bir işaret geliyor ve yarım saat kadar beklememe rağmen ilerleme kaydetmedi. Nerde hata verdiğini görmek için başlangıçta -v komutunu girdim ve şöyle bir sonuçla karşılaştım. Daha Sonra -v -s komutunu girerek denedim ve aşağıdaki hatayı aldım. -x ile başlattığımda ise ilk resimdeki gibi oluyor. Videolara tekrar baktım bios ayarlarında sıkıntı yok. Flash diski hazırlarken sıkıntı yok.
Dell İnspiron 15R'ye Mac OS Kurarken Aşağıdaki gibi Apple simgesine bir işaret geliyor ve yarım saat kadar beklememe rağmen ilerleme kaydetmedi. Nerde hata verdiğini görmek için başlangıçta -v komutunu girdim ve şöyle bir sonuçla karşılaştım. Daha Sonra -v -s komutunu girerek denedim ve aşağıdaki hatayı aldım. -x ile başlattığımda ise ilk resimdeki gibi oluyor. Videolara tekrar baktım bios ayarlarında sıkıntı yok. Flash diski hazırlarken sıkıntı yok.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2013 #2 GraphicsEnabler=No ile deneyin.
S sado-ece Hectopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 5 14 Kasım 2013 #3 Hacı başlangıçta Space'e basıp dediğini yazınca ilk resimdeki hatayı alıyorum...
E Erdem Alsırt Ziyaretçi 14 Kasım 2013 #4 Ben hala windows gibi şahane işletim sistemi varken sizin neden mac os kurmak istediğinizi çözemedim.
Ben hala windows gibi şahane işletim sistemi varken sizin neden mac os kurmak istediğinizi çözemedim.
U unsalgumus@msn.com Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 22 14 Kasım 2013 #5 Erdem Alsırt dedi: Ben hala windows gibi şahane işletim sistemi varken sizin neden mac os kurmak istediğinizi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu iş tamamen zevk heves belki de saplantı. Ne derseniz deyin. İlk kurulumu yapabilmek için kaç gece sabahlamıştım hatırlamıyorum.
Erdem Alsırt dedi: Ben hala windows gibi şahane işletim sistemi varken sizin neden mac os kurmak istediğinizi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu iş tamamen zevk heves belki de saplantı. Ne derseniz deyin. İlk kurulumu yapabilmek için kaç gece sabahlamıştım hatırlamıyorum.
S sado-ece Hectopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 5 15 Kasım 2013 #6 unsalgumus@msn.com dedi: Bu iş tamamen zevk heves belki de saplantı. Ne derseniz deyin. İlk kurulumu yapabilmek için kaç gece sabahlamıştım hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru... Şuan saplantı haline geldi ve kurmadan rahatlamayacağım.. Bu yüzden yardım bekliyorum.
unsalgumus@msn.com dedi: Bu iş tamamen zevk heves belki de saplantı. Ne derseniz deyin. İlk kurulumu yapabilmek için kaç gece sabahlamıştım hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru... Şuan saplantı haline geldi ve kurmadan rahatlamayacağım.. Bu yüzden yardım bekliyorum.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2013 #7 IntelHD ye ait bütün kextleri silip, kuruluma öyle geçmeyi deneyin.