aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2013 #1 Dell INSPIRON 3521 laptopmu yoksa kendim bir masaüstü mü toplasam karar veremedim. Ama alcam bilgisayarla yeni ve iyi oyunlar oynamak istiyorum. Dell INSPIRON 3521 B31W45C (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor Laptop mu masaüstümü ve bu laptopla yeni oyunlar oynuyabilir miyim?
Dell INSPIRON 3521 laptopmu yoksa kendim bir masaüstü mü toplasam karar veremedim. Ama alcam bilgisayarla yeni ve iyi oyunlar oynamak istiyorum. Dell INSPIRON 3521 B31W45C (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor Laptop mu masaüstümü ve bu laptopla yeni oyunlar oynuyabilir miyim?
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 18 Mart 2013 #2 Hayır o laptop'da güncel oyun oynaman biraz zor. Oyun için alacaksan masaüstü almalısın. Yada bütçe geniş işe oyun laptoplarına yönelebilirsin. Ama şu da var masaüstü her zaman laptop'dan daha iyi performans verir
Hayır o laptop'da güncel oyun oynaman biraz zor. Oyun için alacaksan masaüstü almalısın. Yada bütçe geniş işe oyun laptoplarına yönelebilirsin. Ama şu da var masaüstü her zaman laptop'dan daha iyi performans verir
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 18 Mart 2013 #3 MAsaüstünü uzun vade de kullanbilirsin, benim önerim masaüstü...
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2013 #4 O Notebook en fazla 1 yıl oyun oynatır, sonrasında vasat bir performans ile oyunlarda kasmaya başlar.
O Notebook en fazla 1 yıl oyun oynatır, sonrasında vasat bir performans ile oyunlarda kasmaya başlar.