Sadaret Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 154 Makaleler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 17 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar. Dizüstü bilgisayarıma bakım yaptırmak istiyorum. Bilgisayarı kullanmaya başlayalı 8 ay oldu. Termal macun fan temizliği falan diyorlar ama hiç bir bilgim yok yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar. Dizüstü bilgisayarıma bakım yaptırmak istiyorum. Bilgisayarı kullanmaya başlayalı 8 ay oldu. Termal macun fan temizliği falan diyorlar ama hiç bir bilgim yok yardım edebilecek var mı?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 17 Nisan 2015 #2 Sorun yoksa bir şey yapmana gerek yok. Yeni makina ise açarsan garantisi uçar. Sorun var ise mesela aşırı ısınıp kapanıyorsa garanti üzerinden serviste işlemini yaptırabilirsin. İkinci el aldıysan youtube'da birçok video var.
Sorun yoksa bir şey yapmana gerek yok. Yeni makina ise açarsan garantisi uçar. Sorun var ise mesela aşırı ısınıp kapanıyorsa garanti üzerinden serviste işlemini yaptırabilirsin. İkinci el aldıysan youtube'da birçok video var.
Sadaret Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 154 Makaleler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 17 Nisan 2015 #3 Teşekkürler ^^
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 17 Nisan 2015 #4 Rica ederim.