Çok teşekkürler. Kafamdaki soruların bir çoğu cevap aldı. Takıldığım yer olursa dönüş yapacağım.Cihazın içinde 2666 MHz bellek var ama en fazla 2133 MHz desteği olabilir. O yüzden bu değerde çalışıyordur. Bir tane daha 4 GB bellek ekleyerek toplam 8 GB yapabilirsiniz. İçindekini çıkarmanıza gerek yok. 4 GB DDR4 2666 MHz SODIMM bellek alacaksınız. Anakartınızın NVMe desteği var fakat alacağınız hız konusunda bir fikrim yok. Üretici kendine göre bir sınıflandırma yapmış, ne olduğunu anlamadım. Hızları 3500-3000 MB/s olan en pahalı SSD'lerden almayın. Belki bu hıza ulaşamayabilirsiniz. Hızları 1000-2000 MB/s olanlar var, onlardan alın. Bu konuda isterseniz teknik servise danışabilirsiniz.
RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com RAM Bellek İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Kingston KVR26S19S6/4 4 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KVR26S19S6/4 4 GB DDR4 2666 MHz CL19 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Kingston A2000 250GB 2000/1100MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD (SA2000M8/250G) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston A2000 250GB 2000/1100MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD (SA2000M8/250G) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İşlemci Celeron 4205U. Tavsiye için teşekkürler.1) İşlemcisi nedir?
2) Görsele bakarak anlaşılabilecek bir şey değil, sitesinde bilgisi yoksa DELL ile iletişime geçmek daha iyi olur.
Anladım. Şu an 2133 MHz ramler, 2666 MHz ramlere göre daha pahalı. Yanılmıyorsam şu an mevcut ram 2666 MHz. Yanına 4 GB 2666 MHz ram alsam uyumlu olur mu ?İşlemci RAM'i maks. 2133MHz'de çalıştırma desteğine sahip.
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
O zaman tek slot 8 GB 2666 MHz ya da 2400 MHz ram alsam işimi görür galiba. 4+4 yapmak daha pahalıya geliyor çünkü.RAMlerde uyumsuzluk riski her zaman var ama ben olsam ben de 2666lık alırdım.