zenon Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar kendime All-In-One bilgisayar alacağım. Aralarında en beğendiğim bu bilgisayar oldu. Sizce bunu almalı mıyım? Önerilerinizi bekliyorum. DELL Inspiron 5348-B79W82C 23 inç Core i7-4790S 3.2 GHz 8 GB 2 TB Windows 8.1 All in One PC Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2015
Arkadaşlar kendime All-In-One bilgisayar alacağım. Aralarında en beğendiğim bu bilgisayar oldu. Sizce bunu almalı mıyım? Önerilerinizi bekliyorum. DELL Inspiron 5348-B79W82C 23 inç Core i7-4790S 3.2 GHz 8 GB 2 TB Windows 8.1 All in One PC
hacket Hectopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 115 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #2 Hangi amaç için kullanacaksın?
zenon Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Hangi amaç için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Daha çok günlük ve çok da olmasa oyun için.
Silinen üye dedi: Hangi amaç için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Daha çok günlük ve çok da olmasa oyun için.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2015 #4 zenon dedi: Daha çok günlük ve çok da olmasa oyun için. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayar al dostum bence bu fiyata. Bunu da alıp o şekilde kullanacaksın zaten. 4000 liraya çok daha iyi bir sistem dizilir.
zenon dedi: Daha çok günlük ve çok da olmasa oyun için. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayar al dostum bence bu fiyata. Bunu da alıp o şekilde kullanacaksın zaten. 4000 liraya çok daha iyi bir sistem dizilir.
zenon Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2015 #5 Tristan23 dedi: Masaüstü bilgisayar al dostum bence bu fiyata. Bunu da alıp o şekilde kullanacaksın zaten. 4000 liraya çok daha iyi bir sistem dizilir. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih ben kasa kullanmaktan bıktım değişiklik olsun diye bunu almak istiyorum.
Tristan23 dedi: Masaüstü bilgisayar al dostum bence bu fiyata. Bunu da alıp o şekilde kullanacaksın zaten. 4000 liraya çok daha iyi bir sistem dizilir. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih ben kasa kullanmaktan bıktım değişiklik olsun diye bunu almak istiyorum.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2015 #6 zenon dedi: Kişisel tercih ben kasa kullanmaktan bıktım değişiklik olsun diye bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş madem öyle bu fiyata çok iyi laptoplar bulabilirsin. Bari monster notebook falan al paranı çöpe atma.
zenon dedi: Kişisel tercih ben kasa kullanmaktan bıktım değişiklik olsun diye bunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeş madem öyle bu fiyata çok iyi laptoplar bulabilirsin. Bari monster notebook falan al paranı çöpe atma.