Dell Inspiron 5520R Windows 10 performans sorunu

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese hayırlı akşamlar, Dell Inspiron 5520R laptopum var. Özellikleri: i5 3210M (Intel HD Graphics 4000), AMD Radeon HD 7670M, 8 GB RAM ve SSD var. Tavsiye üzerine Windows 7 Ultimate 64 Bit'ten Windows 10 64 Bit geçtim. Windows 7'de kasmadan oynadığım. Farming Simulator 2019, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda FPS düşüşü yaşadım. Özellikle ETS 2 Steam versiyon deli gibi kasarken korsan ETS 2'de FPS düşmesi yaşamıyorum. Bütün Driver'lar güncel, virüs taraması da yaptım herhangi bir şey yok. Bu konuda ne yapmamı önerebilirsiniz? Windows 7'ye geri dönmeden aynı performansı alabilir miyim?

Bilgisayarınızdaki korsan ETS 2 oyununu kaldırmakla başlayabiliriz. Aşağıdaki rehberleri bilgisayarınıza uygulayabilirsiniz. Windows 7 işletim sistemine geri dönmenize gerek yoktur. Artık desteği tamamen sonlandırılmıştır. Güvenlik ve kararlılık destekleri alan Windows 8.1 işletim sistemine geçebilir veya Windows 10'da kalabilirsiniz. Windows 7'ye tekrardan döndüğünüzde çok fazla bir fps değeri göreceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…