djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 16 Aralık 2013 #1 Merhaba. Arkadaşlar ben laptop'a mac kuramıyorum bunun bir yolu var mı sizce? Dell Inspiron 5521 G33w81c (w8) 14562285 - n11.com Laptop bu. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada uefi destegi var.
Merhaba. Arkadaşlar ben laptop'a mac kuramıyorum bunun bir yolu var mı sizce? Dell Inspiron 5521 G33w81c (w8) 14562285 - n11.com Laptop bu. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada uefi destegi var.
Seyfi Çiftci Hectopat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 15 Yer Ankara Daha fazla Meslek Php , OpjectiveC Developer 16 Aralık 2013 #2 https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/29739-mac-os-x-mountain-lion-10-8-5-usb-imaji.html Deneyin.
djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 16 Aralık 2013 #3 Seyfi Çiftci dedi: https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/29739-mac-os-x-mountain-lion-10-8-5-usb-imaji.html Deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım Sonuç Olarak bu oldu. Ve bootlamıyor malesef.
Seyfi Çiftci dedi: https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/29739-mac-os-x-mountain-lion-10-8-5-usb-imaji.html Deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım Sonuç Olarak bu oldu. Ve bootlamıyor malesef.
Seyfi Çiftci Hectopat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 15 Yer Ankara Daha fazla Meslek Php , OpjectiveC Developer 16 Aralık 2013 #4 Boota başlıyor ama takılıyor. Takıldığınız yeri iyi belirleyip kext leri silmeniz gerekiyor.
djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 16 Aralık 2013 #5 Seyfi Çiftci dedi: Boota başlıyor ama takılıyor. Takıldığınız yeri iyi belirleyip kext leri silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli 1 basarak kurulumu tamamladım. Yalnız kurulumdan sonra pc bir daha açılmadı. Kext nedir nasıl silinir bilmiyorum. Buyrun resimler,
Seyfi Çiftci dedi: Boota başlıyor ama takılıyor. Takıldığınız yeri iyi belirleyip kext leri silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli 1 basarak kurulumu tamamladım. Yalnız kurulumdan sonra pc bir daha açılmadı. Kext nedir nasıl silinir bilmiyorum. Buyrun resimler,
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Aralık 2013 #6 Ekran kartı uyumsuz. Mavericks deneyin bir de: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 16 Aralık 2013 #7 Recep Baltaş dedi: Ekran kartı uyumsuz. Mavericks deneyin bir de: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Ama onun ilin uefi olması gerek ve ben usp yi oluşturmak işin kullandırım virtual box da uefi li mac kuramadım malesef :S Lütfen detaylı olarak anlatır mısın ? Şuanda komuşunun pc ile yazıyorum - - - Güncellendi - - - Sanırsam böyle bir leptopa kuramıycaz anladırım kadarıyla .
Recep Baltaş dedi: Ekran kartı uyumsuz. Mavericks deneyin bir de: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat Genişletmek için tıkla... Ama onun ilin uefi olması gerek ve ben usp yi oluşturmak işin kullandırım virtual box da uefi li mac kuramadım malesef :S Lütfen detaylı olarak anlatır mısın ? Şuanda komuşunun pc ile yazıyorum - - - Güncellendi - - - Sanırsam böyle bir leptopa kuramıycaz anladırım kadarıyla .
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Aralık 2013 #8 UEFI olması şart değil. 1'e basarak alternatif bootloader seçilebilir.