MrtSzgN Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #11 hocam hkurulum ekranına kadar gelmeme ragmen ssd harddiski görmüyor cözemedim ne yapmam gerek olmadı micro sd kart takıp onamı kursam olur mu
hocam hkurulum ekranına kadar gelmeme ragmen ssd harddiski görmüyor cözemedim ne yapmam gerek olmadı micro sd kart takıp onamı kursam olur mu
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #12 Ekran görüntüsü verme imkanınız var mı? Ayrıca Disk İzlenicisi bölümün den disk biçimlendirme yaptınız değil mi?
Ekran görüntüsü verme imkanınız var mı? Ayrıca Disk İzlenicisi bölümün den disk biçimlendirme yaptınız değil mi?
MrtSzgN Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #13 disk izlencesine kadar geliyorum disk izlencesini seciyorum ama ssd görmedigi icin bicimlendiremiyorum..
disk izlencesine kadar geliyorum disk izlencesini seciyorum ama ssd görmedigi icin bicimlendiremiyorum..
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #14 BIOS ayarlarını iyi bir kontrol edin, hatta default ayarlarına çevirip deneyin. Ayrıca yükleme ekranına gelirken terminali açıp diskutil list yazıp, çıkam bölümler de SSD gözüküyor mu bakın.
BIOS ayarlarını iyi bir kontrol edin, hatta default ayarlarına çevirip deneyin. Ayrıca yükleme ekranına gelirken terminali açıp diskutil list yazıp, çıkam bölümler de SSD gözüküyor mu bakın.