Dell Inspiron 7567 Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Limonkafa

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir yıl önce bu bilgisayarı satın aldım. Git gide sistemi daha da zorlayan oyunlar oynamaya başlayınca şunu fark ettim ki GPU kullanımı %70 - %60'larda geziyor. Örnein AC:Black Flag, bu oyunda GPU kullanımı %50'lere kadar düşüyor ya da The Witcher 3 adlı oyunda GPU bazen %20'lere düşüyor ve bilgisayardan cızırtı gelmesiyle beraber FPS değeri de 20-25 gibi sayılara düşüyor. Bu bilgisayarı kullananlardan daha önce böyle bir sorun yaşamış olan varsa yazabilir mi? Aklıma bilgisayarı garantiye vermek bile geçiyor şu zamanlarda.

Aynı sorun bende de var. 1 seneden fazladır türk, yabancı bütün forumlarda çözüm aradım lakin bulamadım. Burada da konusu var hatta Recep Baltaş bile çözüm bulamadı daha. Bende MSI var ve MSI forumunda birkaç kişi tek kanal rami çift yapınca düzeldiğini söylemiş. Tek denemediğim şey o kaldı. Sizin ram tek kanal mı acaba çift mi?

Isı değerleriniz nedir ?
GPU genelde 68-69 derece CPU ise genelde 70 civarı.
Maalesef o konu hakkında bilgim yok. Ben de bir tanıdığıma bilgisayarı göstermeye gideceğim bir şey çıkarsa buraya da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…