Dell inspiron 7567 i7 vs Abra A5 V11.1.1

can göçmengil

Hectopat
Daha fazla  
Ben yine iki laptop arasında kaldım. İkisinin de fiyatı 4350 TL. Arasındaki farklar dell 120GB SSD, monster 240GB SSD. Dell GTX1050 ti 4GB, monster GTX 1050 4GB. Bu koşullara bakılınca dell daha iyi gibi ama monster en iyi laptop markasından biri olduğu için aralarında kaldım. Birde bi sorum daha olacak. Monsterda Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ dell laptobda ıntel core i7 7700HQ kaby lake ne demek? Arasındaki fark nedir? Yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C çok güzel bir fiyat performans ürünü. Tasarım olarakta çok güzel. Ayrıca Dell kalitesiyle, kesinlikle tavsiye ederim. Monster en iyi laptop markalarından biri demek pek doğru olmaz. Fiyat performans olarak en iyi laptop markalarından biri demek daha doğru olur. Kaby Lake ne demek diye soruyorsanız 7. ve şuan son nesil Intel chipset ve işlemci ailesidir.

Dell Inspiron 7567'yi yaklaşık 3 haftadır yakından takip ediyorum. Bilen bilir, Donanımhaber ölücüleri böyle indirimleri kaçırmaz, her şeyini öğrenir.
Onlara büründüm ben de, bütün ayrıntılarını öğrendim makinenin.

Öncelikle Dell Inspiron 7567'nin ekranı TN panel ve rezalet. Evet yanlış duymadınız, makinenin paneli rezalet. O kadar zengin donanım içeren makinenin paneli rezalet ve kötü bir görüntü veriyor.

Vatan Bilgisayar, Dell bekleyenleri kandırdı. "IPS panel Dell 7567'ler gelecek." dedi, gelen model de TN panel içeriyor. Halen ve halen ortalıkta IPS panel Dell Inspiron 7567 bulamıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Panel taktırmak işi kolay fakat garantiden çıkıyor. Dell Inspiron şu anlık o fiyatta rakipsiz. Asla ve asla Monster, MSI, ASUS ile karşılaştırılamaz o donanımlar ile. Fiyatına göre rakipsiz konumda şu an.

Dipnot: Reddit ve diğer forumlarda, bu DELL ürününü satan alan kullanıcıların çoğu panellerini IPS panel ile değiştirdi.

Update on Inspiron 15 7567 Gaming Laptop: Replacing the Screen • r/SuggestALaptop

Bu dediklerimden yola çıkarak DELL al diyorum, ama mağazaya gidip inceleyip al lütfen. Çünkü çoğu kullanıcı hüsran yaşıyor panelden dolayı. Hoşuna giderse, ben TN paneli sorun etmem dersen tek doğru seçim DELL alman olur.

Dell Inspiron 7567'yi yaklaşık 3 haftadır yakından takip ediyorum. Bilen bilir, Donanımhaber ölücüleri böyle indirimleri kaçırmaz, her şeyini öğrenir.
Onlara büründüm ben de, bütün ayrıntılarını öğrendim makinenin.

Öncelikle Dell Inspiron 7567'nin ekranı TN panel ve rezalet. Evet yanlış duymadınız, makinenin paneli rezalet. O kadar zengin donanım içeren makinenin paneli rezalet ve kötü bir görüntü veriyor.

Vatan Bilgisayar, Dell bekleyenleri kandırdı. "IPS panel Dell 7567'ler gelecek." dedi, gelen model de TN panel içeriyor. Halen ve halen ortalıkta IPS panel Dell Inspiron 7567 bulamıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Panel taktırmak işi kolay fakat garantiden çıkıyor. Dell Inspiron şu anlık o fiyatta rakipsiz. Asla ve asla Monster, MSI, ASUS ile karşılaştırılamaz o donanımlar ile. Fiyatına göre rakipsiz konumda şu an.

Dipnot: Reddit ve diğer forumlarda, bu DELL ürününü satan alan kullanıcıların çoğu panellerini IPS panel ile değiştirdi.

Update on Inspiron 15 7567 Gaming Laptop: Replacing the Screen • r/SuggestALaptop

Bu dediklerimden yola çıkarak DELL al diyorum, ama mağazaya gidip inceleyip al lütfen. Çünkü çoğu kullanıcı hüsran yaşıyor panelden dolayı. Hoşuna giderse, ben TN paneli sorun etmem dersen tek doğru seçim DELL alman olur.

peki serviste değiştirtme gibi şansımız yokmu ? O zaman da garanti dışı kalmaz heralde.

Merhaba efendim. Peki B7700D128F161C modelinde ssd konfigürasyonu sata 3 mü PCI nvm express mi ayrıca IPS panel dışarıdan satın alsak nerelerde satılıyor. Ben değiştirmeyi kendim yaparım

Sandisk X400 kullaniliyor diye biliyorum. 256GB modelde M.2 SATA kullaniliyordu.

IPS paneller hakkinda konu acarsaniz sevinirim. Her yerde bulunabilecek gibi degil. Yardim almak en iyisi.

Son düzenleme:
Dell ve packerd bell bu iki firmanın ürünleri çok sağlam oluyor. Ben bi Dell marka Pentium 166mmx kasanın Windows XP ile canavar gibi çalıştığını bilirim

Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C çok güzel bir fiyat performans ürünü. Tasarım olarakta çok güzel. Ayrıca Dell kalitesiyle, kesinlikle tavsiye ederim. Monster en iyi laptop markalarından biri demek pek doğru olmaz. Fiyat performans olarak en iyi laptop markalarından biri demek daha doğru olur. Kaby Lake ne demek diye soruyorsanız 7. ve şuan son nesil Intel chipset ve işlemci ailesidir.
Ben de Monster kalitesiyle kesinlikle tavsiye ediyorum. Neye göre en iyi markalarından biri demek doğru olmuyor konuyu biraz açarmısınız? Yoksa Monster fan kutusu ile bakır ızgaralar arasında boşluk bırakıp da arasına bant çekip, bakır ızgaraların ağzına tozun yastık gibi örülmesini mi sağladı?
İnanmayan alıp bi İnspiron N4050 sökebilir. Fan yazık akşama kadar üfürüyor da ızgaraların arasından bi nefes hava geçiremiyor.
Sadece örnek verdim yeni modelinde öyle bişey yaptı mı bilmiyorum. Bahsettiğiniz ürünlerde Dell olanı üstün gördüğüm tek özellik GTX1050 değil de GTX1050Ti olmasıdır. Ayrıca bu ekran kartını taşıyan Monster bilgisayarlar da var.
Tabanca alacaksan Kırıkkale alma, cep telefonunda da yerli markadan pek icraat yok onu da alma, laptop dersen Monster al. Ben iki yıldır kullanıyorum gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı