Dell Inspiron 7567'yi yaklaşık 3 haftadır yakından takip ediyorum. Bilen bilir, Donanımhaber ölücüleri böyle indirimleri kaçırmaz, her şeyini öğrenir.
Onlara büründüm ben de, bütün ayrıntılarını öğrendim makinenin.
Öncelikle Dell Inspiron 7567'nin ekranı TN panel ve rezalet. Evet yanlış duymadınız, makinenin paneli rezalet. O kadar zengin donanım içeren makinenin paneli rezalet ve kötü bir görüntü veriyor.
Vatan Bilgisayar, Dell bekleyenleri kandırdı. "IPS panel Dell 7567'ler gelecek." dedi, gelen model de TN panel içeriyor. Halen ve halen ortalıkta IPS panel Dell Inspiron 7567 bulamıyoruz.
Panel taktırmak işi kolay fakat garantiden çıkıyor. Dell Inspiron şu anlık o fiyatta rakipsiz. Asla ve asla Monster, MSI, ASUS ile karşılaştırılamaz o donanımlar ile. Fiyatına göre rakipsiz konumda şu an.
Dipnot: Reddit ve diğer forumlarda, bu DELL ürününü satan alan kullanıcıların çoğu panellerini IPS panel ile değiştirdi.
Update on Inspiron 15 7567 Gaming Laptop: Replacing the Screen • r/SuggestALaptop
Bu dediklerimden yola çıkarak DELL al diyorum, ama mağazaya gidip inceleyip al lütfen. Çünkü çoğu kullanıcı hüsran yaşıyor panelden dolayı. Hoşuna giderse, ben TN paneli sorun etmem dersen tek doğru seçim DELL alman olur.