emrecansrtgl Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 7 27 Nisan 2020 #11 atamersahin dedi: Başta yaptığım güç ayarlarını da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güç planıyüksek perfornmans bende mevcut değil dell ayarları var onu da gösterdiğiniz gibi düzenledim fakat bir değişiklik göremedim atamersahin dedi: Başta yaptığım güç ayarlarını da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... bende yüksek performans gibi bir güç ayarı yok dell ayarı gözüküyor ona girip %100 e çektim hepsini ama dediğim gibi değişen bir şey olmadı Son düzenleme: 27 Nisan 2020
atamersahin dedi: Başta yaptığım güç ayarlarını da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güç planıyüksek perfornmans bende mevcut değil dell ayarları var onu da gösterdiğiniz gibi düzenledim fakat bir değişiklik göremedim atamersahin dedi: Başta yaptığım güç ayarlarını da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... bende yüksek performans gibi bir güç ayarı yok dell ayarı gözüküyor ona girip %100 e çektim hepsini ama dediğim gibi değişen bir şey olmadı
S sergulem Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Meslek ÖĞRENCİ 22 Ocak 2021 #12 Aynı model laptopu ben de kullanıyorum speed step ve güç ayarlarını birebir uyguladım ama hala bir değişiklik olmadı undervolt yapmış birisi veya yapmayı bilen birisi nasıl yapıldığını anlatabilir mi?
Aynı model laptopu ben de kullanıyorum speed step ve güç ayarlarını birebir uyguladım ama hala bir değişiklik olmadı undervolt yapmış birisi veya yapmayı bilen birisi nasıl yapıldığını anlatabilir mi?